KLAMANDYNA ----Mela glinę rozlużnij z keramzytem lub tak jak pisałam piaskiem , dobrze że ta szczelina bez dna ..to dobrze wróży i dla róż i dla lawendy ...
LENA ---- fotergilla rośnie już u mnie 4 lata ....w jesieni jest bossska
ANIA DS---- Aniu z tego wychodzi że karlaczek z niej i to taki konkretny ..w sumie wiedziałam o tym ale że aż tak ?
KINDZIA --- bo miodunki sa jak armaty na wiosnę ...ja je uwielbiam . dostałam teraz od Kondzia jeszcze inną piękną odmianę ..już się ładnie przyjęła ....
MAGNOLIA ---- a widzisz to u mnie rośnie w kwaśnym i dobrze , bo leciutki półcień , ale wilgoć to już nie całkiem ...
PSZCZELARNIA ----- pozdrawiam i dzięki za pocieszenia ..hm ,,,rośnie wolno ..a ciekawam czy jakby ją poobcinać końcówki n wiosnę , może się zagęści ....
ULKA ---- rozmnażaj co się da .mnie to już tak weszło w krwiobieg że wczoraj rozdziobałam czerwone żurawki na masę części i posadziłam z kopytnikiem .....
MARZENKA ----wszystko forte ..niespotykane ...
AGANIA ---- wiesz nawet specjalnie się tą fotergillą nie opiekuję ...jakiś taki ogrodnik nierobek ostatnio jestem ....a obeliski kopiuj ile ci się podoba ....dobrze się sprawdziły
ANIA ART.----- dumna jezdem ...sama zaprojektowałam owe obeliski