Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

anula_wn 12:07, 13 sty 2012

Gosia, jeśli nie wiesz gdzie róże , to ja wczoraj coś takiego zaczęłam (nie skończyłam)
Odwracam wejście do samotni i na tej ścianie możesz puścić pnące róze chyba, że strony świata nieodpowednie, albo, że zależy Ci na wejściu od strony garażu....

Pszczelarnia 13:20, 13 sty 2012

To mamy podobne odczucia, teren duży a pergola troszkę jak kwiatek do kożucha. Pergole potrzebują jakiejś intymności przestrzennej. Cieszę się, że plany postępują.
abiko 13:29, 13 sty 2012

A ja nie mogę doszukać się strony z tą samotnią, gdzie jest jakiejś jej zdjęcie?
kaisog1 13:47, 13 sty 2012

No ale dziś miałam bardzo fajny dzień, a to dzięki Danusi, która mnie odwiedziła. Dostarczyła tym samym roślinki dla Ani. Danuś porobiła troszke zdjęć mojego balkonowego królestwa, które jest teraz w opłakanym stanie
Oczywiście musiałam koniecznie "wykorzystać" Danusię i podpytać o samotnię.... Danuś chwyciła tylko ołówek w dłon i poprzestawiała wszystko Wyszło super i bez natłoku gatunków! Sami zobaczcie

Mało tego będą rosliny, które już goszczą u mnie w "ogrodzie" - chociażby Limelight-y

Danuś wpadałabyś częściej na kawkę Całusów sto dwa i dziękować za projekcik

A prosze bardzo
abiko 14:03, 13 sty 2012

o i już wiem, fajny projekcik
shrekol 18:09, 13 sty 2012

Gosiu ja się odezwę nie odnośnie rabat i roślin bo się na tym nie znam ale jeśli tą rabatę dasz pod samym domkiem to będzie trudny dostęp do ścian a domek drewniany to i częściej trzeba malować i jak tu ustawić drabinę a nawet rusztowanie bo kalenica wysoko Pomyśl czy rabata pod samym domem na całej szerokości to dobry pomysł
tyna 18:37, 13 sty 2012

Ja mam juz pewne rozwiązanie, wymaga jeszcze dopracowania. Teraz mnie nie bedzie w weekend, ale będę się odzywać. Gosia czekaj.
kaisog1 20:27, 13 sty 2012

shrekol napisał(a)
Gosiu ja się odezwę nie odnośnie rabat i roślin bo się na tym nie znam ale jeśli tą rabatę dasz pod samym domkiem to będzie trudny dostęp do ścian a domek drewniany to i częściej trzeba malować i jak tu ustawić drabinę a nawet rusztowanie bo kalenica wysoko Pomyśl czy rabata pod samym domem na całej szerokości to dobry pomysł

Przemek moge bez problemu planowac rabaty na calości z tego wzgędu, że jest tam zrobiona opaska dosć szeroka z kostki. Przejście jest swobodne dookoła
kaisog1 20:27, 13 sty 2012

tyna napisał(a)
Ja mam juz pewne rozwiązanie, wymaga jeszcze dopracowania. Teraz mnie nie bedzie w weekend, ale będę się odzywać. Gosia czekaj.

Czekam kochana, czekam
kaisog1 21:26, 13 sty 2012

....ahhhhh zapomniałam.... pojechaliśmy dzis do sklepu... no i był dział ogrodniczy.... Na moje nieszczęście były nasiona. Po prostu krzyczały "weź mnie". No i jak tu nie przygarnąć paru torebek??? (dokładnie 22)