Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

Joanka 21:27, 27 mar 2012

Powiem krótko wow
kaisog1 21:39, 27 mar 2012

Irenko a zapraszam Ciekawa jestem czy warzywa sobie u nas poradzą. Bardziej traktuję to wszystko jako test i nie nastawiam się na duży sukces

Sylwia no faktycznie wysiew się udał

Justyna tak myślałam, że mają za mało swiatła. No niestety muszą jakoś wytrwać

Basiu dzięki za radę. Jak będę je przesadzać do większych doniczek to wsadzę głęboko.

Anula do roboty! Ja jednego czego nie lubię to tej masy doniczek... bo nie mam gdzie tego trzymać Znowu balkon będzie pękał w szwach do maja

Asia
anula_wn 21:44, 27 mar 2012

wiśta wio łatwo powiedzieć...... no wiem, że mnie to nie ominie skoro sobie warzywka wymyśliłam
jeszcze dam sobie czas - w końcu siałam później niż Ty
kaisog1 21:51, 27 mar 2012

Anula no pewnie Ja zawsze mówię, że z pikowaniem nie ma się co spieszyć. No chyba, że rośliny się kładą albo za bardzo wyciągną.
Zuza 21:56, 27 mar 2012

Gosiu przybyłam wreszcie do Twojego wątku. Przyznam szczerze, że jeszcze całego nie oglądnęłam ale nadrobię na pewno.
Przede wszystkim szczerze zazdroszczę Ci domu nad jeziorem- jest to moje absolutne i niespełnione marzenie. Zawsze jak oglądam film "nigdy w życiu" to mam ochotę wejść w ekran i tam zamieszkać!
Twój Kubuś jest tylko kilka miesięcy młodszy od mojego Mikołajka (Miki jest z maja) więc też mam super- pomocnika ogródkowego. Tylko nieszczęśliwy jest bo nie ma swoich rękawiczeg ogrodowych- nigdzie takowych nie mogę znaleźć.
Skarpy rzeczywiście masz imponujące i dobrze Cię rozumiem jaki to kłopot- ale jak mądrze je zagospodarujesz- a wiem, że z radami Forumowiczów ogrodowiskowych na pewno się to uda- będzie przepięknie!
I cudny macie domek!
Pozdrawiam i będę Ci wiernie kibicować!
monteverde 23:04, 27 mar 2012

Wysiewy Gosia super ja jeszcze ogórków nie wysiewałam sałata z rzodkiewką w szklarence, a marchew z pietruszką naciową i szpinakiem na grządce wrócę to wysieję
coli 15:21, 28 mar 2012

Gosia zajrzyj do mnie proszę, bo ukradłam Twój pomysł , więc jak mnie skrzyczysz to skasuję

an_tre 16:45, 28 mar 2012

Gosieńko ogrodniczka z ciebie, że hej Podziwiam i kibicuję
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
waska 18:46, 28 mar 2012

Gosia kiedu jedziecie do kubusiowa?
czekam na kolejna partię zdjęć jak aparat?
kaisog1 20:13, 28 mar 2012

Zuza witaj w Kubusiowie Faktycznie dom z "nigdy w życiu" jest niesamowity Też miałam takie odczucie jak Ty Co do rękawiczek to ja nie mam problemu bo Kuba nie chce żadnych Najlepiej grzebie mu się gołymi ręcami

Ania ze mnie się wszyscy śmieją, że ogórki w domu będę zbierać To rzodkiewke sie wysiewa wcześniej????

Karola byłam, ślad zostawiłam

Ania ogrodniczka ze mnie jak z koziej d... trąba Jednak, faktycznie te wysiane warzywa, tfu tfu, jakos się udały

Asia Chyba dopiero po świętach. A aparat działa jak chce, raz działa, raz nie Mam go dość ale na nowy narazie perspektyw brak...