Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

anula_wn 22:46, 30 sie 2012

a ja chyba do wiosny poczekam z cięciem.... teraz cebule namiętnie kupuję, oj znów będzie sadzenia !
Welka 22:53, 30 sie 2012

kaisog1 napisał(a)

Aha... poza tym oczywiście sadziłam to wszystko u Teściów w ogrodzie. Wczoraj Mama II zadzwoniła i poprosiła żebyśmy przyjechali zaopiekować sie Babcią. Wie, że ja uwielbiam robić cos w ogrodzie więc mówi... przyjedziecie, cos tam sobie podłubiesz w ogród, Kuba sobie pobiega.....
Kuba sobie biegał a ja przyciełam berberysy przy wejściu, kulke cisową przy garażu, ogromną cisową kulę przy froncie i na tyłach chyba jakąś tuje (tyż kulę dużych rozmiarów) Ta ostatnia jeszcze do "wygłaskania" bo ciemno było i mało widziałam.... Czy ja jestem aby na pewno normalna????

W czerwcu zeszłego roku koło 21 pieliłam truskawki, jak chciałam odpocząć od malutkiego wtedy Karolka, więc jesteśmy na zbliżonym poziomie normalności, pewnie jak połowa forum
kaisog1 22:54, 30 sie 2012

Gardenarium napisał(a)
A gdzie Ty byłaś dzisiaj?

Dzisiaj u Teściów a wczoraj u Tess
kaisog1 22:56, 30 sie 2012

Anula hehehhehe kup 500 sztuk a ja przyjadę i będe pękac ze śmiechu jak to będziesz sadzić

Ewelina dla mnie ogród to tyz "ucieczka" od syna...
Welka 22:59, 30 sie 2012

U mnie od syna i córki
anula_wn 23:03, 30 sie 2012

hehe, pękać będziesz z zazdrości jak mi na wiosnę zakwitną ot co
a może jak przyjedziesz...pomożesz sadzić, hę ?

spadam, bo rano na basen się nie zwlekę ! buziaki

ps.
a ja jakoś nie mogę się od syna w ogrodzie uwolnić...pląta się ! teraz i tak jest lepiej ale jak był mniejszy.....koszmar! nic nie szło zrobić
Neska 07:28, 31 sie 2012

Gocha ja tych wszystkich fachowców bym już chętnie wyrzuciła z mojego podwórka. Cały teren to POBOJOWISKO.
Tess 08:03, 31 sie 2012

Gosiek, już dziękowałaś, wystarczy
Głupio mi, że Ci żadnej donicy do tej hosty nie dałam, ale nie wpadłam na to a Ty nie meldowałaś...

Przywrotnik to jednak chyba alpejski jednak, też mi bardziej tak jakoś wygląda.
Tez pewnie głupio, że nie wiem, co mam, ale tę roslinke mam już od strasznie dawna, nawet juz ją wyrzuciłam z ogrodu swego czasu, tylko ta jedna kępa się jakoś uchowała.

I niniejszym składam oświadczenie w sprawie tiramisu - owszem, było; owszem, bardzo dobre
Autor - moja córka Ale proszę się nie oswajać z myślą, że każdego gości podejmuję tiramisu
Dzień wcześniej córka miała urodziny, i z tej okazji to ciasto

Tak na wszelki wypadek to piszę, żeby kolejni goście nie poczuli się zlekceważeni, jesli ciastem domowej roboty nie zostaną podjęci
kaisog1 15:00, 31 sie 2012

Anula jak zrobisz marchewkowe ciasto to przyjadę! Szantażyk

Kasia pociesz się, że niedługo skończą i będzie git

Teresa no jeszcze donice byś mi miała dawać! Ponieważ ja mam mienie przesiedleńcze to juz sie pogubiłam gdzie co mam Część doniczek w Kubusiowie, część u Teściów Myśłalam, że mam dwie takie duże a okazało się, że tylko jedna jest
Na ostroklapowego to mi nie wygląda Ale co by to nie było śliczne i już

kaisog1 15:01, 31 sie 2012

Wstawiłam na FB ale jako, że nie mam Was wszystkich to wstawię i tu

Zmienność rabaty