Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

Neska 17:30, 30 sie 2012

Gosia żeby nie doszło do rękoczynów wysłałam M ponieważ panowie nie wpadli na to, żę jak im krokwie wpadły w rabatę to trzeba je wyciągnąć. Jak tylko przyszli na budowę stwierdzili, że ze mną będą mieć przes......e
kaisog1 22:10, 30 sie 2012

Kochani moi...

Dzisiaj powsadzałam do doniczek naparstnice, niezapominajki, kopytnika i przywrotnika (?). Tak ślicznie wyglądają ustawione w rządkach Uwielbiam ten widok Hostę biało-zieloną przerzuciłam do wielgachnej donicy, druga siedzi na razie w .....wiadrze. Może Danuś się zlituje i "sypnie" mi jedna wielką donicę

Tess jeszcze raz ogromny buziol!

Jola powiem Ci, że to tiramisu było WYBORNE! Myślałam, że ja robię świetne ale to pobiło moje na łopatki....

Asia no ja bym zostawiła w domu ale gdzieś w chłodzie... Dana mówi, żeby do garażu wynosić....

Kasia ja bym ich )(&@()&@$&JDKJW@&($!)*$!! gołymi ręcami i po nich

Aha... poza tym oczywiście sadziłam to wszystko u Teściów w ogrodzie. Wczoraj Mama II zadzwoniła i poprosiła żebyśmy przyjechali zaopiekować sie Babcią. Wie, że ja uwielbiam robić cos w ogrodzie więc mówi... przyjedziecie, cos tam sobie podłubiesz w ogród, Kuba sobie pobiega.....
Kuba sobie biegał a ja przyciełam berberysy przy wejściu, kulke cisową przy garażu, ogromną cisową kulę przy froncie i na tyłach chyba jakąś tuje (tyż kulę dużych rozmiarów) Ta ostatnia jeszcze do "wygłaskania" bo ciemno było i mało widziałam.... Czy ja jestem aby na pewno normalna????
monitka 22:31, 30 sie 2012

Gosia to darowane od Tess coś co nie wiesz to rzeczywiście przywrotnik ale raczej alpejski. Tak mi wójek google mówi nie żebym taka sama z siebie mądra była

Normalna jesteś, normalna przynajmniej tak wolę myśleć ...bo też tak mam z tym przycinaniem, plewieniem itp.
Sebek 22:33, 30 sie 2012

Jesteś....przynajmniej dla nas
kaisog1 22:34, 30 sie 2012

Ufffffff hehehhhe

Sebek jak juz tu jesteś..... kto to miała taki piękny tarasik w szaroniebieskich barwach? Drewniany..... i hortensje miał sadzić????
monteverde 22:35, 30 sie 2012

Hahaha, jesteś, jesteś Gosiu
Sebek 22:36, 30 sie 2012

Nie wiem...Madżenka?
anula_wn 22:37, 30 sie 2012

Gosia, a nie za późno na przycinanie...?
nie, że po nocy, ale że jakby już jesień prawie.....
kaisog1 22:41, 30 sie 2012

Ania

Sebek nie nie....

Anula no to taki "ostatni dzwonek"
Gardenarium 22:45, 30 sie 2012

A gdzie Ty byłaś dzisiaj?

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies