Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

monteverde 00:01, 01 paź 2012

Świetna imprezka, widać Kubuś zadowolony, mama zmęczona , ale szczęśliwa pozdrawiam Najwyraźniej tort był jedzony od ogona
Madzenka 00:04, 01 paź 2012

Qrcze ale imprezka!! A ja znów się spóźniłam
betysia 06:28, 01 paź 2012

Gosienko....

....wracam po weekendzie i ....

na poczatek sciskam Wasza trojeczke straszliwie mocno i zostawiam spoznione usciski , buziaczki i zyczenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestes cudowna mama i tego sie trzymaj niech nikt ci nie da wmowic inaczej.... przeczytalam wszystko i mysle,ze sama znajdziesz rozwiazanie sytuacji...tak jak wspomnialas trzeba zaczac od zrodla i przyczyny problemu a nie tylko "leczyc" skutki bo...to nic nie zalatwi...

Trzymama z Was mocno kciuki....i wierze z calego serca,ze za pewien czas to bedzie jedynie wspomnienie...i nawet na pozor tak smutne sytuacje czesto ucza nasze dzieci i licze ze wlasnie tak bedzie z Kubusiem... a psycholog....? ja gdy raz nie bylam pewna pewnego zachowania syna...bedac juz tutaj szukalam porady wlasnie u psychologa ( ale tylko przez internet niestety)....i powiem ci,ze tylko utwierdzil mnie w moim toku myslenia i postepowaniu...wiec juz wiedzialam co trzeba zrobic!!!!!!...i tego ci zycze kochana!!!!!!!!
zbigniew_gazda 09:01, 01 paź 2012

Gosia - wielkie gratulacje a impreza cudowna !!!
Sonka 09:40, 01 paź 2012

tak na marginesie, nigdy nie życzę stu lat choć to leży w naszej kulturze,życzę zdrowia i pomyślności, itd itp,mój mąż powiedział, że jak ktoś mu pożyczy sto lat to zamorduje, a to wszystko w obliczu chorób starczych, kto tego nie doświadczył nie zrozumie, nie zrozum mnie źle proszę, pozdrawiam
beta 09:42, 01 paź 2012

kaisog1 napisał(a)
Troszkę jedzonka

Gosiek miej litość

ja przed śniadaniem jestem

ale mi ślinka pociekła

po za tym impreza bombowa, zadbałaś o każdy szczegół, gratulacje

dziekuję za przepis, piesek podoba mi się szalenie, ale czy mi taki wyjdzie?, się zobaczy

a powiedz mi jeszcze Gosieńko Kochana czy biszkopty to lepiej upiec dzień wcześniej?
beta 09:57, 01 paź 2012

Gosiek ,zajrzyj do mnie w wolnej chwili

zrobiłam rabatę pod szopką troszkę zmodyfikowałam i brakuje jeszcze roślinek , ale myślę że nie jest źle

buziole
anula_wn 09:59, 01 paź 2012

Gosia,
rocznicowe i urodzinowe uściski dla Was!

tort wymiata.....
pysznie wygląda !

Juzia 10:13, 01 paź 2012

I ja spóźniona
Szczęścia i miłości!!!

nieszka 10:28, 01 paź 2012

beta napisał(a)

Troszkę jedzonka

Gosiek miej litość

ja przed śniadaniem jestem

ale mi ślinka pociekła

po za tym impreza bombowa, zadbałaś o każdy szczegół, gratulacje

dziekuję za przepis, piesek podoba mi się szalenie, ale czy mi taki wyjdzie?, się zobaczy

a powiedz mi jeszcze Gosieńko Kochana czy biszkopty to lepiej upiec dzień wcześniej?

Właśnie Gosia, litości!!!!
Cudnie to wygląda wszytko. Że też ja nie przywiązuje specjalnej wagi do sposobu podania jedzenia. Zdaje się że muszę nad sobą troszkę popracować