Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

barbara_kraj... 23:44, 01 paź 2012

JUBILATOM wszystkiego naj...naj...naj...

mysza 09:00, 02 paź 2012

Gosia zdolna bestia z Ciebie .Dziewczyno co byś nie robiła jest to perfekcyjne.Ja mam do wszystkiego dwie lewe ręce, brak zdolności manualnych i mąka mnie nie lubi , wyjdzie mi gniot albo zakalec.
Fajną imprezkę miał Kubuś , no naprawdę rewelka.
Szefowa w Kubusiowie pięknie zadziałała . Wiele cennych rad ogrodowych otrzymujemy tu na forum , ale na żywo i naocznie w dużym stopniu ułatwia działanie i podejście do kolejnych poczynań ogrodowych.Gosia koniecznie przekazuj pałęczkę dalej , oczywiście na żywo , zapraszam do mojedgo ogródka .
Pozdrawiam i wszystkiego najlepszego dla Waszej rodzinki .
Syla 09:43, 02 paź 2012

Gosiek dla Ciebie , Kuby i M ... wszystkiego co najwspanialsze ..... zostawiłam głosa na torcie !!! - choć jeśli możesz to sprawdź bo jestem nie tego w facebookowe klocki wszelkie braki nadrobiłam , buziole przesyłam

kaisog1 19:18, 02 paź 2012

Basiu dziekujemy serdecznie Buziaczki

Gosiu mnie też kiedyś mąka nie znosiła ....tyle, że to nie była kwestia mąki a przepisów do bani Moja Babijka zaszczepiła we mnie miłość do wszelakich prac manualnych i tak mi zostało do dziś
No Szefowa poszalała Ale ja uwielbiam takie szaleństwo

Sylwia bardzooooo dziękujemy Ty nie jesteś oblatana? A co dopiero ja?! Nie wiedziałam w ogóle jak znaleźć zdjęcie, które wstawiłam hahhaha Za głos dziękuję i ściskam

Jeszcze raz dziękuje za wszystkie Wasze głosiki w sprawie tortu, BUZIACZKI .... jeszcze 120 głosów i wygram! hihihihih
Tess 20:03, 02 paź 2012

To niech mnie ktoś szybko poinstruuje, proszę, co muszę zrobić, żeby oddać głos
Byłam już na właściwej stronie, ale to mnie przerosło
Najlepiej łopatologicznie, jak to blondynce
kaisog1 20:11, 02 paź 2012

Teresko jak Ci sie otworzy ten link http://www.facebook.com/DekoracjaCiast/app_419824064741449 to masz informację "weź udział w konkursie" . Jeżeli nie możesz tego kliknąc tzn, że nie zrobiłaś "Lubię to" (na dolej jest do kliknięcia). Później jak już klikniesz "weź udział w konkursie" to klikasz w zakładke "Ranking" tam na 4 chyba stronie jest mój tort. Klikasz pokaż i potem "Lubię to"
Kondzio 20:55, 02 paź 2012

Matka 21:45, 02 paź 2012

A gdzie to głosowanie, bom nie w temacie, a wiem tylko, że o psinę chodzi
Sebek 21:46, 02 paź 2012

Bogda - instrukcja jest powyżej
kaisog1 22:04, 02 paź 2012

Czytam sobie różne rzeczy na temat dzieciaków, no i wyczytałam to:
"Louis Bates podaje taką historyjkę o małej dziewczynce z Bostonu, której matka umęczona wulgarnością córki, zagroziła , że jeśli ta jeszcze raz przeklnie, to ona matka, spakuje dziecku walizkę i wyrzuci je z domu. Dziewczynka zaklęła. Matka spakowała rzeczy i wystawiła walizkę i dziecko za drzwi. Po paru minutach pełna poczucia winy matka wyjrzała. dziewczynka wciąż stała na schodach.

- Myślałam, że kazałam ci iść z domu - powiedziała matka.
- Poszłabym, gdybym, ku...a , wiedziała, w którą stronę iść."

.....i co dalej?