Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo

Kubusiowo

beta 11:29, 30 wrz 2012

i jeszcze dla Ciebie i Męzusia najlepsze życzenia i słoneczko odemnie

kaisog1 13:59, 30 wrz 2012

Asieńko dziękujemy bardzo i uściski ślemy

Ula z cukiernictwem... hmmm no tak miałam, wczoraj Ale niezmiernie sie cieszę, że tort sie podoba

Monika dzięki

Beata własnymi ręcami Tort jeszcze jest bo dzisiaj będzie konsumowany Jak Kubie rano pokazałam to dziecko zaniemówiło, po czym zaczął skakać i krzyczeć "mamo jaki piękny!"
Beatko tort jest z biszkopta czekoladowego z kremem o smaku waniliowym i dżemem porzeczkowym Jak smakuje, nie wiem nigdy nie robiłam bo się bałam
Dziękujemy bardzoooo za uściski i buziaki, i za pięknego słonecznika

Bożenko bardzoo dziękuję Normalnie aż sie zarumieniłam

Megi 14:13, 30 wrz 2012

Gosiak, tort jest BOMBOWY nie dziwię się Kubusiowi, że mu sie tak spodobał, bo mnie też się buzia rozdziawiła z podziwu, że takie cudo własnoręcznie zrobiłaś. Masz kilka niezłych talentów

Serdeczne gratulacje dla wszystkich solenizantów i tych rocznicowych i tych małoletnich
beta 15:50, 30 wrz 2012

kaisog1 napisał(a)

[b]Beata
własnymi ręcami Tort jeszcze jest bo dzisiaj będzie konsumowany Jak Kubie rano pokazałam to dziecko zaniemówiło, po czym zaczął skakać i krzyczeć "mamo jaki piękny!"
Beatko tort jest z biszkopta czekoladowego z kremem o smaku waniliowym i dżemem porzeczkowym Jak smakuje, nie wiem nigdy nie robiłam bo się bałam
Dziękujemy bardzoooo za uściski i buziaki, i za pięknego słonecznika

no dobrze, dobrze Gosiak, ale Ty mi się nie wykręcisz tak ogólnym przepisem o szczegóły proszę, tj. przepis na biszkopt, ile biszkoptów-bo ja widzę u pieska łepek i brzuszek, czyli domyślam się że muszą być co najmniej dwa albo jeden i jakoś dzielony, skąd tą całą masę cukierniczą wzięłaś... i jeszcze całe mnóstwo wątpliwości a spełnieniem marzeń byłby jakbyś posiadała zdjęcia z realizacji

my się wszyscy już tak przyzwyczailiśmy do tych zdjęć z realizacji, że bez nich ani rusz

ale dziś Ci daruję bo świętować będziesz, ale jak będziesz wolna to bardzo ładnie Cię proszę
Madzenka 19:08, 30 wrz 2012

Wow, chętnie bym zjadła takiego psiaka
Urszulla 19:08, 30 wrz 2012

Gosiu-jak nie będziesz miała pracy to z tym zdjęciem tortu-pieska idź do renomowanej cukierni- Na pewno Cię zatrudnią (to pół żartem pół serio )Z cukiernictwem to tak jak z ogodnictwem-trzeba mieć wyobraźnię. A techniki można się wyuczyć. Pozdrawiam.
JulkAd 19:35, 30 wrz 2012

No to ja czekam na relację z konsumpcji tortu...a tak naprawdę to interesuje mnie czy ten pies w łapach tez miał ciasto? ...pomysł przedni wykonanie jeszcze lepsze...brawo Gosia
ell 20:01, 30 wrz 2012

Gosia kwiatuszki dla Was przesyłam i niech Wam się żyje tak samo kolorowo i słonecznie
sylllwia 20:10, 30 wrz 2012

Gosia, ale tort zrobiłaś, szacun, aż szkoda go jeść
Sabinka 20:56, 30 wrz 2012

kaisog1 napisał(a)
Kochani moi

Bardzo dziękuję za życzenia - wielkie buziaki dla Was. Ja dzisiaj cały dzień w kuchni Własnie skończyłam torta dla Kuby Częstujcie się

Gosia WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJWSPANIALSZEGO dla Ciebie i dla Kubcia! PIESIO POPROSTU PRZEPIEKNY! Masz zlote raczki kochana! Male pytanko jak wykonalas mase cukrowa? czy moze kupna gotowa? BUZIOLKI