Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kosolkowa Pasja

Kosolkowa Pasja

pasjonatkaam... 18:36, 21 mar 2015

Już Cię widzę jak im matkujesz "Morelko trzeba nóżki przkryć raz,raz!"
a niech się uczy dziewczę trochę samodzielności

żartuje oczywiscie,też się tak cackam ze swoimi "skarbami"
babka 18:40, 21 mar 2015

Widzę,że nie tylko ja ostro dziś działałam
Ostatnio tez przesadzałam kilkuletnią hortensję, oj ciężko było, tak więc się nie dziwię że nie dałaś rady sama.
kosolka 18:50, 21 mar 2015

pasjonatkaamatorka napisał(a)

Już Cię widzę jak im matkujesz "Morelko trzeba nóżki przkryć raz,raz!"
a niech się uczy dziewczę trochę samodzielności

żartuje oczywiscie,też się tak cackam ze swoimi "skarbami"

Ona nie przycięta jeszcze, ma chyba czub na 2,5 metra, więc "Schyl główkę Morelko, ubierzemy czapeczkę, bez dyskusji" Za to magnolia potulnie zakłada. Hortensje trzeba trochę opierdzielić, bo wyłażą i nie chcą sie ubierać. Normalnie moje dzieci bardziej posłuszne są
kosolka 18:51, 21 mar 2015

babka napisał(a)
Widzę,że nie tylko ja ostro dziś działałam
Ostatnio tez przesadzałam kilkuletnią hortensję, oj ciężko było, tak więc się nie dziwię że nie dałaś rady sama.

Do tego ziemia tu taka dość ciężka jest, wilgotna, więc wielka bryła, nie dało się nic otrzepać.
Iwk4 18:52, 21 mar 2015

Olu, choć rano miałaś ładną pogodę. Mi się nie udało. Uciekliśmy w deszczu z ogrodu.
Viola 18:55, 21 mar 2015

Sabina76 napisał(a)
Ha! Wiedziałam, że nie przepuścisz dzisiaj takiej pogody Zrobiłaś jakieś zdjęcia? A ile zostawiłaś miejsca między hortensjami? Zawsze mam z tym problem.

Ps. Jak temp.spadnie do - 5 st.to będę zastanawiać się nad okryciem róży piennej i grujecznika, a tak - niech sobie radzą

Ja na grujecznika się wypięłam tej zimy. Nie okrywałam go, niech się hartuje, a jak nie to nie będę płakać. W zeszłym roku mnie wkurzył, okrywany zimą w maju stracił liście, a nastepnie ponownie stracił liście jak go słoneczko przypiekło. Niech idzie sie bujać! Zła jestem na niego. Niech sobie sam radzi, księciunio
pasjonatkaam... 18:58, 21 mar 2015

to u mnie odwrotnie,te domowe mniej osłuchane Moja Hortusia jeszcze grzecznie śpi bo mamcia dzisiaj zagladała,wszystko cacy,miód ,malina
Dzisiaj rodzinkę powiększyłam o trzy damy Fascination ale już na szczęście odchowane (2,5 metra) oraz 2 sosny górskie
pasjonatkaam... 19:03, 21 mar 2015

Viola napisał(a)

Ja na grujecznika się wypięłam tej zimy. Nie okrywałam go, niech się hartuje, a jak nie to nie będę płakać. W zeszłym roku mnie wkurzył, okrywany zimą w maju stracił liście, a nastepnie ponownie stracił liście jak go słoneczko przypiekło. Niech idzie sie bujać! Zła jestem na niego. Niech sobie sam radzi, księciunio

Ksieciunio woli półcień.Też mam i kocham ,grzecznie rośnie,okopczykowany był na zimę troszkę ale już odkryty,drobniutkie pączki puścił.
dominika_ 19:49, 21 mar 2015

Ola szalejesz, miałam awarię internetu przez 18 godz a u Ciebie 5 stron do nadrobienia
Sabina76 21:20, 21 mar 2015

Viola napisał(a)

Zła jestem na niego. Niech sobie sam radzi, księciunio

Księciunio, ale jaki pikny Mojego to pierwsza zima, więc dostał płaszczyk.