Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

skarabeusz 17:22, 19 wrz 2014

Jestem pod wrażeniem wiedzy Danusiu. Jesteś moim guru, super, pięknie, idealnie. Pozdrawiam
11stokrotka 17:33, 19 wrz 2014

Cytat Danusi o rodzicach:
"Już ty z kwiatków jeść chleba nie będziesz", ale stanęło na moim Ale te słowa będę pamiętać i ciągle mi się gorzko przypominają, choć potem miałam od Rodziców wiele wsparcia, ale początki były bardzo trudne. Ale tylko początki, potem sama pomoc płynęła. Tata cieszy się jak dziecko z mojego pierwszego dyplomu "najpiękniejszy ogród w Polsce" i płakał zawsze jak mu opowiadałam co robię ładnego."

Jak to rodzicami, chcieliby dla nas jak najlepiej, cięgle się o nas martwią. Jak jesteśmy młodzi latwiej nam łamać schematy, iść pod prąd. Wierzymy, że zmienimy świat.

Podpisuję się pod opinią Bozenki/Bogdzi - Danusia jest prekursorem szkoły ogrodniczej polskiej naszych czasów. Na pewno takim na skalę masową. Gratuluję sukcesów
Gardenarium 18:11, 19 wrz 2014

Mam drugą książkę, jestem już haaappyy

Instagram Ogrodowiska
AsiaK_Z 18:13, 19 wrz 2014

Gardenarium napisał(a)
Mam drugą książkę, jestem już haaappyy

Cieszę się razem z Tobą Danisiu
Pozdrawiam
muza 18:53, 19 wrz 2014

Z wakacyjnych toskanskich wojaży gratulacje przesyłam. Tu jest pięknie, ale bukszpanowy jest naj ! Jak tylko mam neta to oglądam i podziwiam. To nałóg powiada mój M z uśmiechem i tez ogląda Danusiowy raj. Gratulacje
Gardenarium 19:54, 19 wrz 2014

Aniu Muzo, pozdrowienia dla eMa

Instagram Ogrodowiska
Iwk4 13:37, 20 wrz 2014

Gardenarium napisał(a)

Nie czytam komentarzy, idę dalej. Życie jest za krótkie żeby się takimi bzdetami przejmować.

I bardzo dobrze, czlowiek bynajmniej sie nie nakreca. Pozdrawiam i czekam na nastepne fotki. Tamte juz przeczytalam. Danusiu, codziennie mozesz pokazywac to samo, hi, hi. moze w koncu cosik uda mi sie skopiowac .
JulkAd 14:50, 20 wrz 2014

Danusiu, ja po prośbę do Ciebie przyszłam...może Ty doradzisz

https://www.ogrodowisko.pl/watek/2047-ogrod-do-odswiezenia?page=386#post_1

mam zamiar posadzić kulki bukszpanowe pod tym świerkiem....nie za bardzo wiem ile i czy tej samej wielkości czy zróżnicowane. Wszystkie rośliny będą usunięte, a na wiosnę dojdą kamienie...najprawdopodobniej beżowe...
Gardenarium 18:06, 20 wrz 2014

Byłam, narysowałam

Instagram Ogrodowiska
baraga1904 18:07, 20 wrz 2014

...Danuś...będziesz miała jeszcze w tym roku te rurowate sadzarki do cebul?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies