Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

violka171 19:57, 14 lis 2016

Gardenarium napisał(a)
Czekam na prawidłową odpowiedź

Liście prawie spadły, są lekkie i nie zagrażają roślinom, niedługo je posprzątam całkowicie.

ależ pięknie się komponujesz z jesienią,te dodatki ....nawet koszyczek żółty
fajnie
kinia111 21:03, 14 lis 2016

Witam jestem nową fanką ogrodu Danusia.
kinia111 21:07, 14 lis 2016

Jak nauczę się dołączać zdjęcia to pokaże mój ogród narazie marny ale cały czas coś u nim robie i go kocham.
Madzenka 22:05, 14 lis 2016

Wciąż się zachwycam tym żółtym kolorem !
Gardenarium 07:20, 15 lis 2016

violka171 napisał(a)

ależ pięknie się komponujesz z jesienią,te dodatki ....nawet koszyczek żółty
fajnie

Koszyczek jest "jarzeniowo" seledynowy Uwielbiam ten kolor teraz. Musi być.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 11:44, 15 lis 2016

Jak zwykle po publikacji nowego artykułu czekam na Wasze przemyślenia pod artykułem. Zadałam aż trzy pytania No i sporo zdjęć do oglądania

https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/482-ogrod-dla-milosnikow-roslin-i-kolekcjonerski

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 11:47, 15 lis 2016

Dziękuję przemiłym gościom za odwiedziny moich progów ogrodowych. Dziś zimno i liści moc, mało co pozostało. Trzeba trawnik grabić, z kul strząsać

Z komentarzy "co ja tu robię?" najbardziej spodobał mi się z przebijaniem głową muru

Radość tworzenia wianka, dekoracji jest, tylko człowiek jakiś taki niezdecydowany, aż niepodobne do mnie, bo z reguły szybko podejmuję decyzje. Mąż nie ma ze mną kłopotów, jakie kafelki, jakie ściany, jaka kuchnia? Dałam radę szybciutko. Mam nadzieję, że dalej tak będzie.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 17:58, 15 lis 2016

kinia111 napisał(a)
Witam jestem nową fanką ogrodu Danusia.

Dziękuję za uwagę i pochylenie się nad moim ogródkiem Malutki jest, ale dużo radości mi przynosi. Z każdym nowym detalem, który tutaj umieszczam, z każdym kwiatkiem jaki się pokazuje.

Teraz mam niezły sajgon a z kranu leci czarna woda...buuu

Instagram Ogrodowiska
kinia111 18:39, 15 lis 2016

Pani Danusiu ja mam duży ogród 11 arów i od przyszłego roku będę się wzorowała na Pani ogrodzie. Jak widzę Pani ogród to jestem ciężko chora już poszła bym z łopatą i kopała sadziła. Pozdrawiam z Bochni koło Krakowa. Kinga.
Zielona 21:10, 15 lis 2016

Przyjemnym obowiązkiem jest być na bieżąco u Szefowej
Mus rękawiczki bez palców zakupić, ale... palców żal Wiecznie mi zimno w dłonie.

Danuś, dziękuję, że zaglądasz. Wywołałaś ważną dyskusję. Znasz mnie i wiesz, że zawsze staram się spojrzeć na problem z wielu stron. Mam jednak nadzieję, że zgodzisz się z tym, co napisałam u siebie

Pozdrawiam stylową Ogrodniczkę
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies