Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Gardenarium 08:38, 08 sie 2017

asiak napisał(a)
A ja tak nieśmiało zapytam, jak miewa się Kreseczka?

Nie chce przytyć, jak więcej jej daję - to wiadomo co a jak dostaje 400 g dziennie na dwa razy to wygląda jak modelka na wybiegu, ale chuda jest. Jak dla mnie za chuda.
jeździ ze mną na krótkie trasy, ma nowego kawalera obok, bo sąsiad mi się zmienił na rogu ulicy Leży na kanapie i spi Takiej dobrze. Wysoko, najedzona i za nic nie odpowiada

Instagram Ogrodowiska
Kasya 08:40, 08 sie 2017

Kindzia napisał(a)
Tego zobaczenia na żywo angielskich ogrodników to Ci zazdroszczę...chciałabym chociaż dłoń uścisnąć Montego...wydaje się taki ciepły, serdeczny i życzliwy.

hihi..ale on ma zawsze rece upaprane ziemią
ewsyg 08:53, 08 sie 2017

Danusiu, dlazcego nie robisz zdjęć swojego ogrodu ?
Basilikum 08:58, 08 sie 2017

ze Kreseczka ma sie dobrze to czywiste
ja tez czekam na letnie fotki, lato jeszcze trwa wiec szansa jest, ze je uchwycisz
Gardenarium 15:25, 08 sie 2017

ewsyg napisał(a)
Danusiu, dlaczego nie robisz zdjęć swojego ogrodu ?

Bo mnie w nim nie ma i nie mam kiedy Jak wpadnę, jak dziś na godzinkę, to wolę pobuszować po Waszych ogródkach i zobaczyć co słychać Albo udzielić porad potrzebującym, głównie w trawnikach.

Poza tym mam słownie (pięć) kul przyciętych, reszta poczochrana, kiedy to zrobię nie wiem. Pozostałe wszystko - śliczne, ale cisy okropnie zarośnięte Niepodobne to do mnie. Ale jak pisała Ana - są ważne i ważniejsze priorytety.

Instagram Ogrodowiska
kaisog1 21:27, 09 sie 2017

Szefowa zarobiona ale się "wcisnęliśmy" z Kubulą w grafik Teraz Ciocia masz przechlapane bo ten mój gargamel cały czas pyta kiedy my do Cioci znowu pojedziemy.... Buziaki zostawiam...

P.S sprawdzałam bukszpany moje i na razie ciemy nie ma.... ale jak przeczytałam o Bemowie to mi się włos zjeżył.....
Kasiek 21:34, 09 sie 2017

I tu zostawie te wiadomosc...

Tutaj dzialaja tym srodkiem plus pulapki.
https://www.amazon.de/gp/product/B00WMHRD5Y/ref=as_li_tl?ie=UTF8&camp=1638&creative=19454&creativeASIN=B00WMHRD5Y&linkCode=as2&tag=buchsbaumzuensler-21

Przetlumacz sobie, polecam
https://www.buchsbaumzuensler.net/bekaempfung/
asiak 21:54, 09 sie 2017

Gardenarium napisał(a)

Nie chce przytyć, jak więcej jej daję - to wiadomo co a jak dostaje 400 g dziennie na dwa razy to wygląda jak modelka na wybiegu, ale chuda jest. Jak dla mnie za chuda.
jeździ ze mną na krótkie trasy, ma nowego kawalera obok, bo sąsiad mi się zmienił na rogu ulicy Leży na kanapie i spi Takiej dobrze. Wysoko, najedzona i za nic nie odpowiada

Super, bardzo sie cieszę Wygłaskaj księżniczkę ode mnie
akwarela 10:39, 10 sie 2017

Ja również z prośbą o nowe zdjęcia Zaglądam tu codziennie i nie mogę się doczekać, a jak nic nie ma to idę do Zimozielonego. No to idę
akwarela 14:46, 10 sie 2017

Pani Danusiu mam jeszcze malutką prośbę, proszę napisać w jakiej odległości są sadzone wiśnie na rabacie od ulicy? Przepięknie tam jest.