bo, że mało cię Danusiu na forum to widzimy ...trudno raczej nie zauważyć ......nie wiem co myśleć o tych wpisach?...jak je rozumieć? myślałam, że twoja niska frekwencja to okres przejściowy ...a teraz wydaje sie, że nadchodzi nowy początek....
Rzadko tu bywałam i czytałam nowości wątkowe - po prostu życie - jednak wiedz, że dla mnie tylko Ty jesteś sercem i duszą tego miejsca, a bez Ciebie już czuje się pustkę i jakieś takie coś trudne do nazwania...
Jeszcze raz dziękuję, że mogę korzystać z Twoich skarbów i serdecznie pozdrawiam!
Ale jak mało widzimy? -prześledź posty moje Ratuję Wasze trawniki przede wszystkim Ale po kominkach też chodzę, tylko nie piszę, albo mało
Zwalnianie każdemu się należy kiedyś, kula śniegowa w postaci Ogrodowiska rośnie, aż człowiek nie wydoli w pewnym momencie. Ja w każdym razie przestawiam się na inne tory, o wiele przyjemniejsze i nie ma w tym nic zatrważającego, raczej wszystko jest radosne. Dojrzewam, eliminuję pewne rzeczy, na inne się nie zgadzam, nie biorę wszystkiego co mi się nawinie. Nie robię nic na siłę. Filtruję swoje zajęcia.
Nauczyłam się wiele przez te 7 lat Ogrodowiska Dzięki Wam.
Danusiu to ja jeszcze podpytam o hortensje.
Mam 2 ogromne już w przechowalniku limelighty czy one na wiosnę wkopane do dużych donic będą kwitły od strony północnej przy budynku ( chciałam je postawić z 2 stron garażu) i na zimę te donice dołować. Czy one potrzebują więcej słońca?
Dziękuje raz jeszcze a przede wszystkim za mój ogród
Magda