Danusiu, u mnie właściwie od maja robi to głównie dzięcioł:
I gdybyż tylko jeden! Bywają dwa...
a nawet trzy, bo taka stołówka przyciąga jak magnes!
Tu jeden z winowajców, atakujący samą budkę, bo jak się później okazało, słomki leżały już na ziemi.
Teraz widzę koło domków dla owadów nie tylko dzięcioły, pojawiają się też kowaliki. Są również sikory bogatki.
Śliczna jesień u Ciebie i pięknie ją pokazujesz U mnie koło domu już zniknęły donice; dziś pochowane.
Danusiu, tak sobie pomyślałam poniewczasie, proszę Cię skasuj post lub gdzieś przenieś, jeśli zaśmiecam Twój wątek.
Danusiu, nostalgia w Twoim wydaniu piękna.
Ślęczę nad Twoimi realizacjami mnóstwo godzin i jak mnie biorą wyrzuty sumienia,że nic nie robię, to zaraz sobie tłumaczę,że na naukę nigdy czasu nie szkoda
Tak, jest od dwóch dni, wczoraj było minus 1 dzisiaj minus 2. Ale ogród wspaniale wygląda, jedynie leci więcej liści z tulipanowaca..nie zbieram, fotografuję, uwieczniam jesień w moim ogrodzie, żeby ogród tak samo nie wyglądał a różnił się nieco na zdjęciach Bo się znudzi
Ewciu, ostatnio przyjęłam zasadę nie zdradzania swoich źródeł zakupu z powodów wiadomych, za duży najazd i nic nie ma Z bólem serca nie mogę udzielać takich informacji, bo szkodzę sama sobie Mam nadzieję, że to zrozumiesz Stale potrzebuję towaru, a szukanie i objeżdżanie coraz większych kręgów - męczy i tracę czas. I nie zawsze coś kupię.