Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Pszczelarnia 16:28, 17 lis 2014

Mnie też z powodu anthemisa jak sos holenderski. Też mam skojarzenia i Artemis to nic. To była róża.
Danusia ja sobie trawnik randapem spaliłam (po 2 dniach na butach został rozniesiony na trawnik, chciałam sobie ułatwić z pieleniem kostki), wiem, że Cię to nie pocieszy (a jak Cię pocieszyć?) ale jestem załamana, mam błoto nie trawnik.

Ale to nic. Przecież jesień minie, zima minie, nie trzeba myśleć o tym co przygnębiające. Ściskam ciepło i krzepiąco.
Zielona 16:31, 17 lis 2014

No i jak Cie pocieszyć, Danuś? Może przypomnieć jakieś Twoje słoneczne spektakularne realizacje? Na co masz ochotę?

Słońce pomiędzy brzozami w ogrodzie z lustrem?

Piękne preriowe klimaty w Twoim stylu?

Cudowne kompozycje z nietypową dla Ciebie czerwienią róż w ogrodzie bez trawnika?

Ciężkie od kwiatów hortensje z zimozielonego?

Pszczelarnia 16:33, 17 lis 2014

Marto, dalej. Same smaczki.
Zielona 16:37, 17 lis 2014

Kiedy już nacieszysz oczy tym, jak pięknie ubierasz świat, skasuję zdjęcia, które znasz na pamięć. To dzięki Tobie Właściciele wielu ogrodów czekają na wiosnę. Zima minie i... będziesz znowu zaczarowywała kolejne otoczenia domów
Zielona 16:38, 17 lis 2014

Pszczelarnia napisał(a)
Marto, dalej. Same smaczki.

Ewo - nie wiem, czy Danusia sobie życzy, więc może nie będę się rozpędzała
yolka 19:22, 17 lis 2014

Gardenarium napisał(a)
Wczoraj wieczorkiem uskuteczniliśmy z synami ognisko, także miłe i konstruktywne rozmowy, snucie planów, wesoły czas spędzony razem, rzadko się zdarza w tym składzie

Cóż, ten element ogrodowy lubie najbardziej
Zielona 21:44, 17 lis 2014

Hmmm... Danuś... siedzisz pod kocem i nie masz ochoty na wychylenie nosa?
Madzenka 21:46, 17 lis 2014

Macham w ten pochmurny mglisty dzień. Oby do Świąt a nawet wystraczy do Mikołaja czyli 3 tygodnie nostalgii i nadejdzie ten najpiekniejszy okres w roku
Gardenarium 22:23, 17 lis 2014

Zielona napisał(a)
Kiedy już nacieszysz oczy tym, jak pięknie ubierasz świat, skasuję zdjęcia, które znasz na pamięć. To dzięki Tobie Właściciele wielu ogrodów czekają na wiosnę. Zima minie i... będziesz znowu zaczarowywała kolejne otoczenia domów

Marto, na razie najbardziej mnie pocieszyłaś dawaj dalej, albo nie, bo czasu namarnujesz na szukanie, a pewnie go nie masz za wiele
Ale to bardzo miłe patrzec na znajome widoki

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 22:24, 17 lis 2014

Zielona napisał(a)
Hmmm... Danuś... siedzisz pod kocem i nie masz ochoty na wychylenie nosa?

Nie, pojechałam po samochód z przeglądu Nocką wróciłam.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies