Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

rozark 18:15, 03 sty 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Ot i mądrość życiowa Danuś a rozdawanie tych roślinek które się podzieliło ile radości sprawia Dzięki forum jesteśmy jeszcze szczęśliwsi bo dzielimy swoją pasję z innymi Kiedyś myślałam że dziwna jestem że mnie cieszy przerabianie ogrodu i upapranie się po łokcie

O tak - podpisuję się pod tym!!!
rozark 18:20, 03 sty 2015

Danusiu,
Dziekuje że do mnie zajrzałaś - czeka tam na ciebie miła niespodzianka.
ana_art 18:37, 03 sty 2015

alinak napisał(a)
Dana leżeć możesz ..chyba że będziesz robić fotki w takiej jak ja pozycji .
pożyczanie przy zakupach ...skąd ja to znam .
już tyle razy tak się wypuściłam z wyliczoną kasa do szkółki i zawsze sie życzliwy znalazł co pożyczył a raz to nawet w okolicy obiecałam że dowiozę i wzięłam na krechę ,żeby od razy wsadzić Amanogawę ...toż przecież z pogrzebu jechałam i nawet wtedy się nie oparłam ....zresztą co ci człeku z pieniędzy jak nie lubisz kupować.

-Dana a jaką odmianę masz bluszczu ,bo mój jakiś mało przyczepny a kusi mnie puścić na dom od przodu puścić ale muszę inną odmianę niż mam .twoja ładnie sie czepia muru na hidkotowej
mój Pan z ogrodniczego wiele razy dawał mi na krechę bo zajechałam tylko obejrzeć
Gardenarium 19:40, 03 sty 2015

rozark napisał(a)
Danusiu,
Dziekuje że do mnie zajrzałaś - czeka tam na ciebie miła niespodzianka.

Już widziałam Dziękuję. Nie spodziewałam się takiej niespodzianki

Instagram Ogrodowiska
Mathildis 20:00, 03 sty 2015

Świetna ta niespodzianka, cudnie się zaczyna ten rok dla Ciebie
Niech dobra passa trwa
ewakatowice 20:01, 03 sty 2015

Zostawiam gorące uściski.
Pomysłowa, pracowita i wiecznie uśmiechnięta kobieto
beata_m 20:42, 03 sty 2015

Mala_Mi napisał(a)
Jak się fajnie czyta takie rozważania i przypadki z życia ogrodnika... od razu uświadamiam sobie, że jestem normalna .....

podpisuję się obiema rękami, jak zaczęłam myśleć żeby zmienić wszystko w swoim ogródku nie mogłam pozbyć się myśli, że szkoda, że może nie trzeba ... dzięki Danusiu - wiem, że nie szkoda, że warto, że praca w ogrodzie to przygoda i cieszę się, że to niekończąca się opowieść :*

noworoczny buziak od zakochanej w ogrodowisku
AlKa 22:54, 03 sty 2015

Danusiu skoro 9 lipca będzie 5-co lecie ogrodowiska to mega zlot musi być.
Oj 2015 to niesamowity rok książka i taka rocznica
isia33 11:10, 04 sty 2015

Danusiu, wszystkiego dobrego w Nowym Roku. Aż trudno uwierzyć, że Ogrodowisko będzie miało już 5 lat. Jestem fanką prawie od samego początku, śledziłam Twoje rady u Sylwii i Bogdy. Naprawdę dzięki Tobie zmieniły się polskie ogrody. Mój ogród zaczął powstawać w kwietniu 2011, potem zaraziłam ogrodowiskowymi pomysłami 3 sąsiadki i jest super Z okna na piętrzę mam cudny widok nie tylko na mój ogród ale i na działki naprzeciwko. Dziękuję.
Agatan24 11:38, 04 sty 2015

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Danusiu

Odkąd jestem na ogrodowisku stwierdzam że pasja to jest to co daje życiu jakiś sens. Cieszę się że tu trafiłam, może jeszcze daleko mi do idealnego ogrodu ale wiem że jest na co czekać, z każdym rokiem ogród staje się coraz większy i piękniejszy a satysfakcja że tworzę go sama jest wielka.

W świecie zdominowanym przez gonitwę za pieniądzem takie zatrzymanie się na chwilę i wypicie kawy na tarasie w otoczeniu pięknego ogrodu to jest właśnie to co pozwala mi się oderwać od tej rzeczywistości, z resztą po co nam te pieniądze jeśli nie mamy pasji na którą możemy je wydawać.

Dla mnie zima jest taką porą gdzie planuję i odkładam kasę żeby wiosną móc ruszyć na "szaleńcze zakupy" a mina męża jest wtedy bezcenna gdy musi to wszystko taszczyć do samochodu

Pozdrawiam i dziękuję Ci za stworzenie tego wspaniałego miejsca, gdzie tyle można się nauczyć, każdy służy podpowiedzią,konstruktywną krytyką i życzliwością.