Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III

Katkak 21:51, 13 gru 2015

Danusiu dziś stuknęło mi 1000 stron . Nie mam pojęcia kiedy to zleciało. Minęły ponad dwa lata, bardzo szybko. To cudowny czas obfitujący w ogrodową wiedzę, inspiracje, cudowne przyjaźnie i wspaniałe spotkania . Dziękuję Ci bardzo - zobacz ile wspaniałych rzeczy by mnie ominęło gdyby nie Ty .
ogrodomaniaczka 22:09, 13 gru 2015

Witaj Danusiu. Twój ogród jak zwykle piękny , ozdoby grudniowe także . Bardzo mi się podoba ten minimalizm , bo efekt końcowy super. A teraz z innej beczki, piszę bo coś sknociłam i nie wyświetla się nazwa mojego wątku jakbyś mogła zerknąć o co chodzi?
Gardenarium 08:40, 14 gru 2015

Katkak napisał(a)

Ale super, dzięki Danusiu, zanotowałam sobie i wyczekuję do wiosny . Czy on też ładnie przebarwia się jesienią? Wiesz może na jaki kolor?

Liście oczaru 'Quasimodo' przebarwiają się na złocisty, a kwiaty ma rdzawe, pajączkowate. W jednym opisie zagranicznym znalazłam opis koloru liści : spalony pomarańczowy

Instagram Ogrodowiska
Milka 12:52, 14 gru 2015

Danuś
u nas dziś słonecznie, mam nadzieję, że u ciebie też i nie myślisz o zimie, mój wiosenny człowieku
nusia 13:09, 14 gru 2015

A u mnie wiosenna tęcza...chyba idzie do wiosny... z pominięciem zimy...
Życzę Ci Słoneczka Danusiu!
kasia_w 13:25, 14 gru 2015

Danusiu
oglądając dziś na Fb Twoj wystrój tarasowy, zastaniawiałam się- wybacz proszę proste słowa- po kiego diałba tak pięknie ubrałaś taras, teraz niewykorzystywany przecież zbyt często.
Twoja sesja na O wyjaśnia wszystko! Taras jest wspaniałą kontynuacją salonowego wnętrza. Po prostu geniana aranżacja, dziękuję że nam ją pokazujesz

Też mam sztuczne kule bukszpanowe i się ich nie wstydzę, są całkiem całkiem...
kasia_w 13:28, 14 gru 2015

hanka_andrus napisał(a)
Ja bym powiedziała Belweder! Ale wątpię czy w Belwederze mają takie gustowne i bez zadęcia dekoracje!
Powtórzę za klasykiem: Cud, miód i orzeszki!

Haniu ja nie wątpię- jestem pewna, że tak pięknych nie mają
Basilikum 13:36, 14 gru 2015

Moj oczar ma tez pomaranczowe kwiaty i liscie jesienia tez bym nazwala spalonya pomarancza nie wiem czy to ten sam. Od konca stycznia bede kwiatow wygladac.
Joanka 18:22, 14 gru 2015

Stęskniłam się za Twoim nie tylko bukszpanowym...

Śliczne dekoracje, wianuszki z mchu wymiatają!
Gardenarium 21:48, 14 gru 2015

kasia_w napisał(a)
Danusiu
oglądając dziś na Fb Twoj wystrój tarasowy, zastaniawiałam się- wybacz proszę proste słowa- po kiego diałba tak pięknie ubrałaś taras, teraz niewykorzystywany przecież zbyt często.
Twoja sesja na O wyjaśnia wszystko! Taras jest wspaniałą kontynuacją salonowego wnętrza. Po prostu geniana aranżacja, dziękuję że nam ją pokazujesz

Właśnie o to chodzi, że widać ten wystrój w oknach salonu i wzrok najpierw biegnie na taras. Widzę wtedy cudne widoki. Z każdego okna mam zieleń, nic poza tym, żadnych niepożądanych widoków

Z tyłu też mam ładnie a nie widać, robię to, bo lubię.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies