Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród na Batuty

Ogród na Batuty

mstrzes 09:22, 17 cze 2015

Surfy oszalały i pożarły lawendę, więc przesadziłam bidulę do innej donicy.

mstrzes 09:30, 17 cze 2015

Kupiłam też limki. Jeszcze nie posadzone, bo muszę jeszcze w sobotę dokupić. Będą przed świerkami 5 krzaków
MAD 10:32, 17 cze 2015

Basen cieszy i to bardzo. Tylko dlaczego one takie niewyględne są?! Tak kombinuję gdzie go u siebie umieścić bo wcześniej zaplanowane miejsce już teraz nie wydaje mi się odpowiednie. Echhhh. A nowe nabytki fajowe!
mstrzes 10:48, 17 cze 2015

MAD napisał(a)
Basen cieszy i to bardzo. Tylko dlaczego one takie niewyględne są?! Tak kombinuję gdzie go u siebie umieścić bo wcześniej zaplanowane miejsce już teraz nie wydaje mi się odpowiednie. Echhhh. A nowe nabytki fajowe!

No niestety z tym wyglądem basenów to bez komentarza, ale jak widzę jak mały się cieszy to i ten wygląd przez te 2-3 miesiące zniosę. Na jesień będzie w tym miejscu palenisko i ławki. Mam nadzieję
mstrzes 14:13, 22 cze 2015

Limki dosadzone. Wsadzałam po 2 sadzonki do dołka. Mam nadzieję, że się przyjmą. Irga też dosadzona na froncie skrpy.
Poza tym nuda i pielenie chwastów.
mstrzes 14:15, 22 cze 2015

Buksy też troszkę odżyły po reanimacji. Jak myślicie można ciąć w tym tygodniu???
kasia_w 14:20, 22 cze 2015

Moim zdaniem ten szary basen jest całkiem ok. Widziałam duuużo gorsze
U mnie borówki w tym roku rosną w kiściach, taki urodzaj Pyszne, pierwsze już oskubałam nie czekając na dzieciaki
mstrzes 14:41, 22 cze 2015

kasia_w napisał(a)
Moim zdaniem ten szary basen jest całkiem ok. Widziałam duuużo gorsze
U mnie borówki w tym roku rosną w kiściach, taki urodzaj Pyszne, pierwsze już oskubałam nie czekając na dzieciaki

Wybierałam ten basen, żeby jak najbardziej pasował do naszych szarości i naj mniej rzucał się w oczy. Chyba jest ok. Najwżniejsze, że Kubuś szczęśliwy. Chociaż ostatnio, przez tą pogodę tylko rozmażonym wzrokiem na basen patrzy

Boróweczki cyknę może dzisiaj jak wrócę po pracy. Dopiero posadzone, a naliczyłam już całe 5 sztuk. Najważeniejsze żeby się dobrze ukorzeniły i w przyszłym roku będzie lepiej.
mstrzes 09:57, 23 cze 2015

Kiepskie zdjęcia bo z telefonu
Borówki. Rabata wciąż się robi, więc nie wygląda to jeszcze dobrze.
mstrzes 09:58, 23 cze 2015

Nowe hortencje limelight posadzone przed świerakami.