Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród na Batuty

Ogród na Batuty

mstrzes 09:59, 26 maj 2015

MAD napisał(a)
Balon to niezłe zakoczenie. I do tego jeszcze to zachodzące słońce...
Widok za ogrodzeniem nie jest jakiś uciążliwy, więc nie wiem czy jest sens pakowac kase w wielkie cisy. Ale trzymam kciuki za premię.

Jeśłi chcesz to zapraszam do mnie po sadzonki Irgi. Ina się ładnie ukorzenia, więc jak chcesz to możesz wpaść i sobie naścinać gałązek. Tylko moja nisko położąca jest.

Bardzo chętnie wpadnę po sadzonki. Umówimy się na prv
Może masz rację z tymi cisami. Widok nawet ładny powiedziałabym. Sąsiad ma taką trawę, że ja nie wierzę jak patrzę, że to prawdziwa. Wypas
safikey 10:46, 26 maj 2015

pieknie z tym balonem a słoneczko och... aż się rozmarzyłam
mstrzes 13:37, 26 maj 2015

safikey napisał(a)
pieknie z tym balonem a słoneczko och... aż się rozmarzyłam

zapraszam częściej
ewalm 01:53, 28 maj 2015

mstrzes napisał(a)
Obwódka w trakcie (sorry za fatalne zdjęcia i ogólny burdel)

no i ogrodzenie ......w końcu!

/quote]

O, fajnie wyszło Podoba mi się. Ogrodzenie też ładne. W jakim sensie kombinujesz co ze śmietnikiem?
mstrzes 12:22, 28 maj 2015

ewalm napisał(a)

O, fajnie wyszło Podoba mi się. Ogrodzenie też ładne. W jakim sensie kombinujesz co ze śmietnikiem?

Hej,
nie chciałam już budowli z bloczków betonowych i chyba zrobię żywopłot z ligustru, tak żeby w przyszłości zasłaniał kosze na śmieci. Kosze zaś ukryje w obudowach drewnianych.
Taki mam plan
MAD 12:55, 28 maj 2015

Podglądam czy coś działacie.

Macham i uciekam dalej.
mstrzes 13:19, 28 maj 2015

MAD napisał(a)
Podglądam czy coś działacie.

Macham i uciekam dalej.

ja też Was podglądam systematycznie, ale anonimowo
MAD 09:50, 09 cze 2015

Co tam słychac na froncie? Coś sie dzieje czy w wolnych chwilach leżysz na huśtawce tarasowej i pachniesz?
mstrzes 10:58, 09 cze 2015

MAD napisał(a)
Co tam słychac na froncie? Coś sie dzieje czy w wolnych chwilach leżysz na huśtawce tarasowej i pachniesz?

hahaha oj chciałbym bardzo, ale niestety. Nic nowego nie ma, więc nic nie pokazuję. Walczę z chwastami i próbuję uratować bukszpany. Chyba mają jakiegoś grzyba. Najpierw miały super przyrosty a potem zaczeły żółknąć. Pryskałam topsinem i czekam. Czytam na ogrodowisku, że mogą byc też zagłodzone, ale nie wiem sama bo florowitem podlewałam. Załamka
MAD 11:02, 09 cze 2015

Ta obwódka wokół tarasu Ci żółknie czy o innych bukszpanach piszesz? Na takim podniesieniu to ciężko utrzymać wilgoć i mogą przesychać. Tym bardziej, że taras jest od słonecznej strony. Lej duuuużo wody. Mają zrobione korytko żeby po podlaniu woda nie spływała po skarpie tylko wsiąkała w korzenie buksów?