Dzięki Kasiu. Przedogródek będzie w przyszłym roku i będzie mega prosty. Przed ogrodzeniem na zewnątrz będa 3 Umbry. Od wewątrz ekran z cisa potem jakies trawki a na koniec Ilex crenata "Golden Gem" i tyle
Nasadzenia w donicach szaleją. Pięknie się zagęściły.
Ogrodzenie fajne, takie delikatne sie wydaje. To mówisz, że z przedogródkiem czekacie do przyszłego roku... Aż się prosi o zagospodarowanie.
i irgę major na skarpie. Muszę jeszcze 40 szt. dosadzić. Nie patrzcie na chwasty już normalnie nie nadążam z wyrywaniem. Zakończenie skarpy też do uporządkowania... sorki za takie widoki
Wiem Madzia, ale kasy póki co brak na dorodne cisy, a nie chciałabym czekać w nieskończoność na efekt.
Zresztą zobaczymy, może jakaś premia wpadnie i wtedy .
PS. Chociaż jak tak często na Ogrodowisku siedzię w godzinach pracy.... to nie wiem jak to będzie hihihi
Balon to niezłe zakoczenie. I do tego jeszcze to zachodzące słońce...
Widok za ogrodzeniem nie jest jakiś uciążliwy, więc nie wiem czy jest sens pakowac kase w wielkie cisy. Ale trzymam kciuki za premię.
Jeśłi chcesz to zapraszam do mnie po sadzonki Irgi. Ina się ładnie ukorzenia, więc jak chcesz to możesz wpaść i sobie naścinać gałązek. Tylko moja nisko położąca jest.