Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród na Batuty

Ogród na Batuty

mstrzes 12:56, 08 maj 2015

jestem jestem i w ukryciu wszystkich podglądam
mstrzes 13:23, 08 maj 2015

ogrodzenie się robi

IzaK 14:20, 08 maj 2015

mstrzes napisał(a)
jestem jestem i w ukryciu wszystkich podglądam

nie podglądaj tylko pisz

co do płotu - ciekawa jestem efektu końcowego - to przedsięwzięcie, które mnie jeszcze czeka...
mstrzes 15:05, 08 maj 2015

kurcze jaką mam trawę, wow!!!

ale tylko na zdjęciach
MAD 15:07, 12 maj 2015

Jakie będzie ogrodzenie?
Mi też się moja trawa podoba... jedynie na zdjęciach.
mstrzes 09:53, 13 maj 2015

MAD napisał(a)
Jakie będzie ogrodzenie?
Mi też się moja trawa podoba... jedynie na zdjęciach.

Robi się, robi się . Teraz schnie wszystko i w sumie nie ma co pokazywać. Jak będą przęsła to cosik wrzycę.
Z nowości kupiłam i posadziłam irgę na skarpie. Wiem, wiem zmieniam zdanie jak w kalejdoskopie, ale przez przypadek była i kupiłam 20 sadzonek. Za mało oczywiście, więc muszę dosadzić. Pomiędzy bukszpan a irgę posadzę carex evergold. Danusia gdzieś pisała, że u niej w pełnym słońcu dobrze daje sobie radę, więc na mojej patelni też powinien przeżyć. Niestety muszę korzystać z gotowych, podpatrzonych zestawień, bom głupia w tym temacie. W ogóle to denerwuje mnie ta skarpa
MAD 10:05, 13 maj 2015

mstrzes napisał(a)

Robi się, robi się . Teraz schnie wszystko i w sumie nie ma co pokazywać. Jak będą przęsła to cosik wrzycę.
Z nowości kupiłam i posadziłam irgę na skarpie. Wiem, wiem zmieniam zdanie jak w kalejdoskopie, ale przez przypadek była i kupiłam 20 sadzonek. Za mało oczywiście, więc muszę dosadzić. Pomiędzy bukszpan a irgę posadzę carex evergold. Danusia gdzieś pisała, że u niej w pełnym słońcu dobrze daje sobie radę, więc na mojej patelni też powinien przeżyć. Niestety muszę korzystać z gotowych, podpatrzonych zestawień, bom głupia w tym temacie. W ogóle to denerwuje mnie ta skarpa

A jaką irgę kupiłaś? Cotoneaster mooncreeper?
mstrzes 10:28, 13 maj 2015

kupiłam dammeri 'Major', a ogrodzenie będzie szare (to chyba nie zaskocznie ) i bardzo proste. Ooo takie
http://www.wisniowski.pl/produkty/ogrodzenia-posesyjne/wzory/wzory/kolekcja-ogrodzen-modern/
numerek 105
mstrzes 10:37, 13 maj 2015

Szukam i szukam a wszystkie evergoldy jakie oglądam to wypierdki straszne. Już zła jestem, Wiem na trawy to jeszcze wcześnie, ale gdzie kupić u nas ładne sadzonki carexów?
mstrzes 09:36, 22 maj 2015

Obwódka w trakcie (sorry za fatalne zdjęcia i ogólny burdel)

no i ogrodzenie ......w końcu!