Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 09:04, 07 cze 2017

Iwonko te kupy słnia hihi wymowny sposób i na wielką skalę ()

Kaśka ja też muszy troszkę Paczuszk zamówić zawsze radość jest . Ciekawa jestem czy zasadzias ))

Aniu oczywiście ")) buxiaki poranne ()

Asiu miło Cię widzieć )

Kasiu dzięki za wczorajsze instrucje dla nowicjusza od róż . Coz mogę Ci tylko powiedzieć ze teraz Cię będę nekac tel częściej hihi )

Iwonko skunie juz je od 2 miesięcy . Juz raz cieląt miały piękne przyrosty ale mam nieodparte wrażenie ze ten proces postępuje.

Kamilko no zobaczymy czy wytrzymam z taką rabata na przodzie. Raczej jak trafię na coś w dobrej cenie to chętnie bym je wymieniła.

Olu no straty w buksach niestety u mnie są ci sezon ale pojedyncze a teraz prawie wszystkie złe wygląda cóż poradzić.

lojalna_ 09:14, 07 cze 2017

Ewcia coś narozrabiala?

Agatko fajnie Cię widzieć ")) jak pogoda u Cienie? Burzowo? U mnie trochę wiało ale deszczu mało spadło .

Aniu raczej to dywagacjevpo dwóch miesiacach widzę ze wszystkim coś jest więc pozostaje czekać i tyle . Na głównej wymienię te misy przy pierwszej okazji acreszta musi się odbudować hihi ))

Angela
lojalna_ 09:16, 07 cze 2017

Małgosiu no z cisa mi tylko dobrze ze one wiadomo ze że zdrewnialych pedow wy puszcza . Juz teraz nic tylko czekać bo wszystkich przecież nie wymienię hihi )))
lojalna_ 09:20, 07 cze 2017

Agatka buxiaki

Amelko takie wolne tylko na prace domowe to tez fajna sprawa . Tyram cały czas dziś okna bo prądu ma nie być . Młody ma 22 czerwca urodziny . Co sobota rodzinka zrextacwiesz mówiłam Ci . Może się na tort załapiesz hihi ))

lojalna_ 09:23, 07 cze 2017

Martynka piwonie są śliczne ale młode mam tylko kilka kwiatów jak wiadomo trzeba czekać. Jestem nimi zachwycona zaraziłaś się u Marzenki. Buksy jak buksy zawsze im coś niebpaduje ale przemarzły jak pisze Marzenka ale coś na nich leżało śnieg trawy albo grzyb każdy u mnie wygląda inaczej liczy je jedno żółte liście .

Marzenko dzięki narazie tak zrobiłam nie wiem jak długo wytrzymam żeby na nie patrzec (()
lojalna_ 09:24, 07 cze 2017

Dziś dzień drugi tyrania )))
lojalna_ 09:27, 07 cze 2017

Milka 10:46, 07 cze 2017

Jolu, moje podobnie wyglądały...buksy, suche ścięłam i znowu odrastają, dać im czas, jeden sezon nie ciąć w ogóle i odrodzą się, buź
mrokasia 10:53, 07 cze 2017

Jola, strasznie szkoda tych buksów. Ale powojnik - mniam.
kamasja 11:42, 07 cze 2017

Jolu zdjęcie z psinką mnie urzekło. Cud, miód, malinka.U mnie rododendron kilkuletni do wymiany, nie zakwitł i wszystkie pączki zaschły a poza tym liście brązowieją, chyba jakiś grzyb.