Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

Anda 08:52, 08 wrz 2018

Przepięknie masz, spokój i harmonia, ale ani krzty nudy. Meble na tarasie śliczne. To prawdziwa wiklina?
Dalie piękne.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
lojalna_ 09:31, 08 wrz 2018

Anda napisał(a)
Przepięknie masz, spokój i harmonia, ale ani krzty nudy. Meble na tarasie śliczne. To prawdziwa wiklina?
Dalie piękne.

Dzięki kochana ja też się tutaj nie nudzę mebelki to technoratan nic im nie straszne ani deszcz ani słońce. Dalie mnie zaskoczyły kwiatami piękne na żywo
lojalna_ 09:52, 08 wrz 2018

Kasia_CS napisał(a)
wzdycham sobie... jest doskonale

Kasienko no coś Ty tyle miejsc do zmiany. Przy mojej braku wiedzy o tym jsk rośliny się zmieniają po kilku latach i nie chodzi mi tylko o wzrost to taka wieczna kopanina w ziemi jest nieukniona .))

lojalna_ 09:54, 08 wrz 2018

eee_taam napisał(a)

jestem przekonana że bez twoich kolorowych jarmarków byś się zanudziła))

no i zwróć uwage że Jola tez dokłada troche koloru jezóweki róże szałwie a teraz jeszcze dalie w donicach

z donicami dobry patent bo jak moja dalia w donicy przetrwa zime w garażu to wracam do dali będę je mieć własnie w donicach .. ...bo wykopywanie to nie na moje zdrowie a i tak te kłacza w moim garazu gnija i plesnieja

PS. begonie zasuszone w donicy przetrwały do wiosny i odbiły mi w tym roku ...liczę że dalie zrobią to samo

To taki dar wiedzieć i być przekonanym co wola i powinni robić inni
lojalna_ 09:55, 08 wrz 2018

Mala_Mi napisał(a)
Obrzydliwie porządnie.... i na szczęście jestem normalna bo nie tylko ja bym swój zaorała ...po wizycie w Twoim

Wreszcie jakieś słowo na O haaa Anka przyjeżdżaj wreszcie ten mit porzadnosci upadnie . Buziol jak fajnie ze Ty tu jeszcze jesteś .
lojalna_ 09:58, 08 wrz 2018

frezja napisał(a)
Ja tam z kwiatów kocham Twój ogród czy ta jedna dalia jest w donicy??

Ewka w donicy są dwie na zimę planuje je wyciągnąć i przetrzymać w gospodarczym. Ewcia na kwiaty to do Ciebie idziemy ❤
lojalna_ 09:59, 08 wrz 2018

Ewa777 napisał(a)
Z kwiatów, to Ty najbardziej lubisz drzewa i trawy Joluś i dobrze, bo dzięki temu mogę podziwiać taki piękny ogród Siedzę i wzdycham - tak cudnie macie Ambrowce super się zagęściły i nie widać już płotu.
A dalie masz mega! To zdjęcie z siedziskiem, podusiami-puchatkami i dalią, to tylko do katalogu najpiękniejszych ogrodów świata

Ewcia proszę Cię. To miłe ale myślę niezasluzone komplement. Dziś robimy pizze na gazie a Ty zapewne cudne pysznosci
AgataM 10:01, 08 wrz 2018

Witaj Jolu Jestem pod wrażeniem Twojego niesamowitego ogrodu:0
Jest elegancki, idealnie zadbany, ze smakiem dobrane wszystkie rośliny......po prostu przepiękny. I ten spokój..... Taras marzenie.....
Pozdrawiam
lojalna_ 10:03, 08 wrz 2018

Dorota123 napisał(a)
Właśnie wyszłam z Twojego pięknego ogrodu, nawet synowi go pokazywałam i mówiłam, że swój chyba zaorzę i pójdę w Twoje ślady. Dziwnie popatrzył na mnie i spytał, a masz tyle sił? No i ostudził szybko moje zapędy, bo ja tych sił nie mam. No ale jakieś drobne zmiany na pewno zrobię. Rozplenice mi ładnie się rozrosły, będę je dzielić. Tylko wcześniej wykupię chyba wszystką ziemię z Biedronki, może będzie lepiej trzymać wilgoć niż mój piach.
Lilie są piękne no i ten zapach, tylko że mnie to się wszystkie kwiatki podobają.

Dorotko juz byłam u Ciebie i widziałam co Ty za głupoty piszesz ))

Kokietka ")ciesze ze Ci się podoba ale ja mam to samo uczuciekam jak wracam z odwiedzin u dziewczyn i juz sądzę więcej i chce koloru a potem jakoś oswajanie się z zielenią u siebie . Wszystkie jesteśmy takie same
anabuko1 11:10, 08 wrz 2018

lojalna_ napisał(a)

Dorotko juz byłam u Ciebie i widziałam co Ty za głupoty piszesz ))

Kokietka ")ciesze ze Ci się podoba ale ja mam to samo uczuciekam jak wracam z odwiedzin u dziewczyn i juz sądzę więcej i chce koloru a potem jakoś oswajanie się z zielenią u siebie . Wszystkie jesteśmy takie same

Jolu, o tak, tak!
Wszystkie jesteśmy sroki na te rośliny.Takie same.
Ja w tym roku po każdej wizycie spotkaniowej u dziewczyn w ogrodzie, nowe roślinki kupowałam i dosadzałam.Ćwir normalnie