Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

roma2 18:21, 11 wrz 2018

Cześć Jolu. Ja u Ciebie cichutko jak kot Jinks na paluszkach przemykam . W obawie o zniszczenie czegokolwiek. Pięknie masz. Przepięknie. Adoptować mnie nie możesz raczej , ale może ja Ciebie? I krety mam i nornice i karczownik się znajdzie i kleszcz.
A tak od czapy, choć nie od czapy, na niektórych rady nie ma, niestety. Z tego co dziś poczytałam. Nie chcę już się wdawać w pyskówki. Choć pewnych rzeczy nie powinno się przemilczać i udawać, że pada deszcz, gdy ktoś pluje.
Buziaki i dziękuję za odwiedziny na mojej działce (swoją drogą, to chyba jakiś rekord długości pobijam w budowaniu i domu i ogrodu). Nic tam! I tak mam radochę!!!

Edit: na jak mogłam??? ja psiara??? nie poprosić o głaski dla Fidka!!! Cóż za faux pas!
lojalna_ 18:38, 11 wrz 2018

Iwk4 napisał(a)

Jolu, adoptuj mnie.

Pięknie.
Czym podsadzilas hortensje?

Zielona hacone pod hortkami nie pytaj Iwonko o odmiane nie znam
lojalna_ 18:41, 11 wrz 2018

mrokasia napisał(a)

To prawda, jestem bezwględną maupą .
O larwach nic nie wiem, jeśli to zasługa budowniczych kopców to niech im będzie, zaliczam malutki plusik .

U mnie są chrzaszcze obrzydlistwo !!! Co chwila darn u mnie jest ściągania i widze te krewetki i odruch wymiotny mam....buu

Nie badz dla siebie taka okrutna ❤
lojalna_ 18:45, 11 wrz 2018

roma2 napisał(a)
Cześć Jolu. Ja u Ciebie cichutko jak kot Jinks na paluszkach przemykam . W obawie o zniszczenie czegokolwiek. Pięknie masz. Przepięknie. Adoptować mnie nie możesz raczej , ale może ja Ciebie? I krety mam i nornice i karczownik się znajdzie i kleszcz.
A tak od czapy, choć nie od czapy, na niektórych rady nie ma, niestety. Z tego co dziś poczytałam. Nie chcę już się wdawać w pyskówki. Choć pewnych rzeczy nie powinno się przemilczać i udawać, że pada deszcz, gdy ktoś pluje.
Buziaki i dziękuję za odwiedziny na mojej działce (swoją drogą, to chyba jakiś rekord długości pobijam w budowaniu i domu i ogrodu). Nic tam! I tak mam radochę!!!

Edit: na jak mogłam??? ja psiara??? nie poprosić o głaski dla Fidka!!! Cóż za faux pas!

Nie ogarniam...traktowanie innych protekcjonalnie jest dla mnie nie do zniesienia.

Ciesz się chwilą carpe diem .....po osiągnięciu końca juz nie ma takiej przyjemności to jak z gonieniem króliczka.

Masz spore zoo u siebie hihi ale czy należy się tym tak chwalić hihihi

Fido sprzed chwili dla Ciebie buziak

roma2 19:06, 11 wrz 2018

Cudne!!! Wydawało mi się, że lubisz zwierzątka
anka_ 19:11, 11 wrz 2018

Fido cudowny.

roma2 napisał(a)
...swoją drogą, to chyba jakiś rekord długości pobijam w budowaniu i domu i ogrodu). Nic tam! I tak mam radochę!!!

Romciu wiesz, że Cię koffam ale ten rekord to należy do mnie Ale nic tam! I tak mam radochę!!!
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Iwk4 19:13, 11 wrz 2018

Padłam widząc fotkę Fido. Cudny. I z tym kwiatkiem. I piłeczką.
I jeszcze chciałam napisać, ze czasami na pewne rzeczy nie damy rady wpłynąć. Więc nabieramy powietrza, głęboko oddychamy i myślimy o czymś miłym. Buziaki Jolu

A zieloną hakone zaczęłam podsadzac. Ale pomiędzy jeszcze przy vanilkach rozchodniki. I chcę więcej hakone. Fajna jest ,
lojalna_ 19:16, 11 wrz 2018

No patrzcie je przyszły mi się tutaj rekordami chwalić.

))))

buxiaki zmykam
lojalna_ 19:21, 11 wrz 2018

Iwk4 napisał(a)
Padłam widząc fotkę Fido. Cudny. I z tym kwiatkiem. I piłeczką.
I jeszcze chciałam napisać, ze czasami na pewne rzeczy nie damy rady wpłynąć. Więc nabieramy powietrza, głęboko oddychamy i myślimy o czymś miłym. Buziaki Jolu

A zieloną hakone zaczęłam podsadzac. Ale pomiędzy jeszcze przy vanilkach rozchodniki. I chcę więcej hakone. Fajna jest ,

Hacone pokochałam i mam coraz więcej. Pieknie rusza rozrasta się i sale mi ogrod faktura bardzo ja lubię.

Iwonko a ja uważam że w życiu trzeba mieć kręgosłup by zawalczyć o siebie a czasami by móc pomoc innym.

I kulturę hihihi

jolanka 20:17, 11 wrz 2018

Jolu, czy ta zielona hakone to jest u Ciebie w słońcu?
Nie będę znowu chwalić zdjęć bo mi przez gardło przejść nie chce