Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

anna_t 14:42, 08 wrz 2018

lojalna_ napisał(a)

To taki dar wiedzieć i być przekonanym co wola i powinni robić inni
komentarz boski
mrokasia 14:55, 08 wrz 2018

Boszszsz, Jola, ale nudno u Ciebie... tak obrzydliwie zielono, soczyście i pięknie...

Pokazałabyś jakiegoś kopca po krecie albo chwasta...
Kasia_CS 15:26, 08 wrz 2018

lojalna_ napisał(a)

Kasienko no coś Ty tyle miejsc do zmiany. Przy mojej braku wiedzy o tym jsk rośliny się zmieniają po kilku latach i nie chodzi mi tylko o wzrost to taka wieczna kopanina w ziemi jest nieukniona .))

Ty wiesz najlepiej co Ci nie gra w ogrodzie - jak każda z nas u siebie Ale na fotavh nrpawdę wygląda mega.. jak przywaliłaś po przerwie fotami, to zbierałam szczękę z podłogi i zostawiłam sobie otwarta stronę, żeby obejrzeć jeszcze raz i jeszcze raz..
Magleska 21:19, 08 wrz 2018

ech..... nic tu nie da się u Ciebie ponarzekać ...nawet na te podzielone trawy
i matka trawiasta nawet nie zauważyła,że jej trochę ubrałaś

przepiękny masz ogród
Mala_Mi 23:57, 09 wrz 2018

Trawy przytnij, wiosną pięknie odbiją
Mixtoorka 09:44, 10 wrz 2018

Cudo, każdy zakamarek, raj
nicol21 10:33, 10 wrz 2018

Świetna ta Twoja zielen i ta odrobina koloru. Masz czas siedzieć w tych różnych kącikach? czym oddzieliłaś taras [winogrono?] od reszty ogrodu?
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
inka74 11:37, 10 wrz 2018

lojalna_ napisał(a)
Dziewczyny cieszy ze mimo roznorodość upodobań zawsze znajdujemy u innych to co się podoba a nie mamy tego u siebie . Ja uwielbiam ogrody z ogromem koloru i kwiatów ale odpoczywać potrafię tylko w takiej zieleni i odrobinie zapachu.
a ja mam odwrotnie - uwielbiam patrzeć u innych na trawy i zieleń i takie uspokojenie ale u siebie muszę mieć morze kwiatów kwitnących i pachnących
frezja 13:01, 10 wrz 2018

lojalna_ napisał(a)
Dubelek

Dwa milorzeby kupione w tym samym czasie w tej samej szkółce. Jeden rósł tutaj od poczatu a drugi był przed domem i taka mala różnica mam nadzieje ze widać

Moje powoli budują koronę..nawet ośmieliłam się wiosną i przycięłam je tyci. Mam też 2 sztuki i różnią się wielkością liści.

Twoje duże w porównaniu z moimi.
lojalna_ 13:17, 11 wrz 2018

frezja napisał(a)

Moje powoli budują koronę..nawet ośmieliłam się wiosną i przycięłam je tyci. Mam też 2 sztuki i różnią się wielkością liści.

Twoje duże w porównaniu z moimi.

Warunki warunki to oprócz ziemi również ma wpływ ma wzrost. Ten mały miał dobre podloze a na rabacie wiatr i mało slonca. I zimą bez śniegu bo dach i taka różnica u mnie .

Ewus a tak naprawdę nie wiem co temu po lewej tak posłużył ze w tym roku olbrzymi jest .