Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 19:05, 07 wrz 2018

Katkak napisał(a)

Chcesz, chcesz, tylko póki co nie ma jak.

No wiem ale musze jeszcze popróbować . ♥♥♥Was ściągnąć
Kasiolaaa 19:29, 07 wrz 2018

w takim ogrodzie to lepiej zyc jak najdlozej bo szkoda umierac hihi
Dorota123 21:09, 07 wrz 2018

Właśnie wyszłam z Twojego pięknego ogrodu, nawet synowi go pokazywałam i mówiłam, że swój chyba zaorzę i pójdę w Twoje ślady. Dziwnie popatrzył na mnie i spytał, a masz tyle sił? No i ostudził szybko moje zapędy, bo ja tych sił nie mam. No ale jakieś drobne zmiany na pewno zrobię. Rozplenice mi ładnie się rozrosły, będę je dzielić. Tylko wcześniej wykupię chyba wszystką ziemię z Biedronki, może będzie lepiej trzymać wilgoć niż mój piach.
Lilie są piękne no i ten zapach, tylko że mnie to się wszystkie kwiatki podobają.
Ewa777 22:13, 07 wrz 2018

Z kwiatów, to Ty najbardziej lubisz drzewa i trawy Joluś i dobrze, bo dzięki temu mogę podziwiać taki piękny ogród Siedzę i wzdycham - tak cudnie macie Ambrowce super się zagęściły i nie widać już płotu.
A dalie masz mega! To zdjęcie z siedziskiem, podusiami-puchatkami i dalią, to tylko do katalogu najpiękniejszych ogrodów świata
frezja 22:28, 07 wrz 2018

Ja tam z kwiatów kocham Twój ogród czy ta jedna dalia jest w donicy??
Mala_Mi 22:32, 07 wrz 2018

Obrzydliwie porządnie.... i na szczęście jestem normalna bo nie tylko ja bym swój zaorała ...po wizycie w Twoim
07:17, 08 wrz 2018
Mala_Mi napisał(a)
Obrzydliwie porządnie.... i na szczęście jestem normalna bo nie tylko ja bym swój zaorała ...po wizycie w Twoim

jestem przekonana że bez twoich kolorowych jarmarków byś się zanudziła))

no i zwróć uwage że Jola tez dokłada troche koloru jezóweki róże szałwie a teraz jeszcze dalie w donicach

z donicami dobry patent bo jak moja dalia w donicy przetrwa zime w garażu to wracam do dali będę je mieć własnie w donicach .. ...bo wykopywanie to nie na moje zdrowie a i tak te kłacza w moim garazu gnija i plesnieja

PS. begonie zasuszone w donicy przetrwały do wiosny i odbiły mi w tym roku ...liczę że dalie zrobią to samo
Kasia_CS 08:49, 08 wrz 2018

wzdycham sobie... jest doskonale
lojalna_ 08:49, 08 wrz 2018

Dziewczyny cieszy ze mimo roznorodość upodobań zawsze znajdujemy u innych to co się podoba a nie mamy tego u siebie . Ja uwielbiam ogrody z ogromem koloru i kwiatów ale odpoczywać potrafię tylko w takiej zieleni i odrobinie zapachu .

Na daliach się nie znam kupiłam je za 5 zeta i wsadziłam najpierw dwie do dużej donicy szybko się zorientowałam ze to nie są miniaturki obie są w donicach. Na zimę planuje je przechować w gospodarczym.

Popełniliśmy z Grzesiem grzech podzieliliśmy trawiszcza dużą i mam nadzieje ze się przyjmą. Matka ma się dobrze trochę uszczuplona ale te sadzonki trochę liche zobaczymy. Wyrzuciłam trawy które tam były mam nadzieje ze będzie fajniej.

Trawa matka

Nowe sadzonki

lojalna_ 08:50, 08 wrz 2018

Dubelek

Dwa milorzeby kupione w tym samym czasie w tej samej szkółce. Jeden rósł tutaj od poczatu a drugi był przed domem i taka mala różnica mam nadzieje ze widać