Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 14:31, 28 sie 2015

KasiaW76 napisał(a)
Jolu niemniej jakim cudem znikła mi z obserwowanych. Tzn przypuszczam bo klikając z tabletu wszędzie czasami palec powedruje, a potem okazuje się, że nie tam gdzie powinien wrrr

Kaska ale juz wrociłam do Ciebie ))))
kreska 14:35, 28 sie 2015

lojalna_ napisał(a)

Amen zapraszam czesciej kiedy watek zakładasz?

Jola ja na razie podpatruję u ciebie, zaglądam do innych watków. Muszę się jeszcze sporo nauczyć,popopatrzeć,. Dobrze że jesteście Wy moje mentorki..przecież taki ogrod jak ma jola wart jest skopiowania
lojalna_ 14:36, 28 sie 2015

deszczowymaj napisał(a)
Jolu przepiękny masz ogród wymuskany w każdym calu

Dzieki Joasiu zawsze sie zastanawiam jak Ty to wszystko u siebie miescisz bo u mnie ciagle na cos miejsca brak )
deszczowymaj 14:44, 28 sie 2015

lojalna_ napisał(a)

Dzieki Joasiu zawsze sie zastanawiam jak Ty to wszystko u siebie miescisz bo u mnie ciagle na cos miejsca brak )

a to dobre

u mnie też miejsca za mało...chociaż pół metra więcej i byłabym szczęśliwsza
Anusia 16:02, 28 sie 2015

Cofnęłam się 37 postów u Ciebie. Metamorfoza niesamowita a przede wszystkim konsekwencja w doborze roślin. Nie umiem się tego trzymć.
Malgosik 16:03, 28 sie 2015

Jolu 5 z plusem.
Pięknie ogród urządziliście.
Zamiast wrzosów kup sobie wrzośce, są łatwiejsze w uprawie.
lojalna_ 16:12, 28 sie 2015

Zawilce sobie kupiłam trzy i sadze je dzis wieczorem
MirellaB 16:38, 28 sie 2015

fajnie tak mieć fotki z każdego etapu, potem powspominać i cieszyć się tym co się zrobiło

Jolu szkoda, że tak daleko mieszkasz, bo chętnie bym również odwiedziła Twój ogród
polinka 16:57, 28 sie 2015

lojalna_ napisał(a)
Wiecie co , wrociłam sie do poczatku ...to jak pamietnik...wszystko zaczyna sie przypominac ....tyle wsparcia od Was dostalam cennych rad, opini wiadomosci az dziw bierze jak wszyscy pracuja na jeden ogrod , kazdego z Was tutaj jest jakas czastka to mile bardzo Wam serdecznie dziekuje , zwlaszcza tym, ktorzy na poczatku tej trudnej drogi tutaj mnie wspierali , rysowali, projektowali i uczyli. A ja taki borok bez planu , pomyslu zupelnie zielona..........dzieki wielkie !! koachani bez Was nie moglabym sie teraz cieszyc ta zielenia ))))

Mala historia

Jola!! Jest pięknie! Z radością oglądam takie porównania
Anda 16:59, 28 sie 2015

Co za rozwój. Wspaniale się prezentuje Twój ogród teraz. Gratulacje. Naprawdę możesz być dumna z siebie.

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies