Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

bql3 18:09, 03 lip 2018

Ewa
no piękne i niepowtarzalne fotki zrobiłaś bo te ujęcia bardzo przypominają klimaty japońskie które są mi bliskie sercu...

pozdrawiam
Jan

anabuko1 10:50, 04 lip 2018

Ewcia wiesz, ze lubię ten twój śliczny kolorowy ogród
Horyensje masz piękne i róże.
Te ostatnie to nie wszystkie no się udają.
Paź królowej śliczny. Jeszcze go nigdy na żywo nie widziałam.
Duży jest ,co ??
I te róże i te trawki ummm.wszystko pięknie prezentuje.

14:34, 05 lip 2018
Ewo czy w tym roku odwiedzisz Polskę południową? i kiedy?
Ewa777 14:38, 05 lip 2018

bql3 napisał(a)
Ewa
no piękne i niepowtarzalne fotki zrobiłaś bo te ujęcia bardzo przypominają klimaty japońskie które są mi bliskie sercu...
pozdrawiam
Jan

Dziękuję za wszystkie miłe słowa Mam kilka elementów ogrodu japońskiego i bardzo je lubię. Niestety klony japońskie, które u Ciebie tak pięknie rosną, u mnie nie chcą zagościć na dłużej, a szkoda, bo je bardzo lubię.
Ewa777 14:41, 05 lip 2018

anabuko1 napisał(a)
Ewcia wiesz, ze lubię ten twój śliczny kolorowy ogród
Horyensje masz piękne i róże.
Te ostatnie to nie wszystkie no się udają.
Paź królowej śliczny. Jeszcze go nigdy na żywo nie widziałam.
Duży jest ,co ??
I te róże i te trawki ummm.wszystko pięknie prezentuje.

Aniu, jak miło Powiem Ci, że jestem zadowolona ze swoich rabatek. Coś bym jeszcze poprzerabiała na bylinowej, ale tylko jakieś kosmetyczne sprawy.

Nie wiedziałam, że to paź królowej. Dzięki za informację Był przepiękny i wielki. Nie widziałam nigdy takiego motyla na żywo
Ewa777 14:43, 05 lip 2018

eee_taam napisał(a)
Ewo czy w tym roku odwiedzisz Polskę południową? i kiedy?

Justynko, wybieram się Nie mam jeszcze wymyślonych terminów, ale tak wstępnie myślę, że pierwsza połowa sierpnia. Na pewno będę w Energylandii, bo obiecałam córce Dam Ci znać, jak już będę znała konkretne terminy.
14:58, 05 lip 2018
Ewa777 napisał(a)

Justynko, wybieram się Nie mam jeszcze wymyślonych terminów, ale tak wstępnie myślę, że pierwsza połowa sierpnia. Na pewno będę w Energylandii, bo obiecałam córce Dam Ci znać, jak już będę znała konkretne terminy.

dobrze będe czekać na znak ...ale to nie jest za dobry termin bo w pierwszej połowie sierpnia M planuje urlop ....moze gdzies pojedziemy ...tez jeszcze nic nie sprecyzowaliśmy ...zobaczymy jak to bedzie
15:02, 05 lip 2018
aaaa....otworzyli baseny ....podobało mi sie ...taki klimacik fajny...prawie Bali
gdyby bilety nie były takie drogie(bo nie ma opcji basen osobno tylko trzeba kupować na całaość) i godziny otwarcia by wydłużyli to bym tam chodziła popołudniami sie potaplać) dzis na takie atrakcje pogoda idealna ...niezle praży
Ewa777 15:34, 05 lip 2018

Pysznogłówki szaleją

Ewa777 15:36, 05 lip 2018

eee_taam napisał(a)

dobrze będe czekać na znak ...ale to nie jest za dobry termin bo w pierwszej połowie sierpnia M planuje urlop ....moze gdzies pojedziemy ...tez jeszcze nic nie sprecyzowaliśmy ...zobaczymy jak to bedzie

Dam znać na pewno. Jak nie uda sie spotkać, to chociaż przez płot popatrzę

U mnie też ciężko coś zaplanować