W ogrodzie zaszło wiele zmian w ciągu ostatnich 6 lat pobytu na forum. Orgodowisko bardzo wpłynęło na te zmiany. Ogród w tej wersji ogromnie mi się podoba. Na odwiedzających też robi wrażenie
Ach te zmiany. .. skąd ja to znam. ..
Twój ogród jest śliczny.
Ja wciąż coś zmieniam.
Ale jeszcze nie jestem usatysfakcjonowana ze swojego ogrodu w całości.
Są miejsca że muszę nad nimi popracować. Zmienić
Ciągłe zmiany są chyba wpisane w ogród
Już teraz widzę, ze muszę podzielić i przesadzić kilka traw. Przesadzić różę, bo właśnie trawy ją zagłuszyły. Wiosną chcę też przesunąć kilka kul bukszpanowych, bo róże, które obok nich rosną mają mało miejsca i być może przez to nie rozkrzewiają się jakbym chciała
Ewa Twój ogród jest oszałamiający, a w ogóle jak hortensje kwitną, masz tak ładnie wszystko skomponowane...
Ja wszędzie widzę te vaniliki, bardzo mi się podobają
Zaglądałam w necie odnośnie tej hortensji Princes Diana rzeczywiście kwitnie na pędach z zeszłego roku i nowych to duży plus i trzeba ją nabyć.
Na innej focie widać, że na pniu i dlatego pytałam bo zadziwiająco wysokie i pytałam jak tniesz. U mnie też Wanilii piękne już prawie przybrały ciemny roz.
Masz jeszcze bardzo letni ogród, pięknie kwitną Ci hortensje i begonie. U mnie od początku sierpnia istna porażka w ogrodzie. Co nie uschło to wybił grad sierpniowy, więc pozostało zachwycać mi się u innych w ogrodach.
U mnie długo dobrze wygląda ogród, często nawet w listopadzie. Przykro, gdy grad, czy inna nawałnica niszczy rośliny. Nadrabiasz za to pięknymi dekoracjami Bardzo je lubię.