Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Ewa777 19:45, 20 lut 2024

Drogie dziewczyny, bardzo się cieszę z Waszych wpisów, bo to znak, że o mnie nie zapomniałyście
Pozdrawiam Was serdecznie - Ewę-Andę, Jolę, Muszelkę, Bożenkę i Miłą sąsiadkę Wafel
Ewa777 19:47, 20 lut 2024

Wafel napisał(a)
Ewo, sąsiadko to niemożliwe, u mnie na razie same liście szafirków, które ścinam i ledwo z lupą jednego krokusa znalazłam wczoraj tzn. jego nosek. Pięknie już u Ciebie!

Nie ma tak dużo kwiatków, ale coś zasze się znajdzie, co przykuje oko. Moje ciemierniki sa z tych późnych, więc długo musze czekać na ich kwiaty.
Anda 19:48, 20 lut 2024

Ewuś Nawet jak nie mam czasu pisać, to zawsze zaglądam do Ciebie.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Ewa777 19:55, 20 lut 2024

Monia81 napisał(a)
Ewuś u ciebie to już wiosenka się pięknie rozkręca u mnie jak na razie niezawodnie ciemierniki już kwitną, i może z jednego krokusika znalazłam. Chce się już tej wiosny, oj chce

Oj, tak wiosny juz się chce. Czekam na nią bardzo. Żałuję trochę, że nie mam tych wczesniejszych odmian ciemierników. U niektórych już tak pięknie kwitą o tej porze roku.
Ewa777 19:57, 20 lut 2024

Rumianka napisał(a)
Przytulam się do Twojej wiosny, bo u mnie wszystko jeszcze w powijakach...
Widząc te pierwsze kwiatki, to od razu weselej się robi na sercu...jedynie słonka brakuje.

U mnie rabaty bardzo mokre, nie da się wejść na nie. Czekam z pracami porządkowymi, ale kilka kwiatków wypatrzyłam i od razu przyjemniej
Ewa777 20:00, 20 lut 2024

MartaCho napisał(a)
O! Jaka już piękna wiosna u Ciebie!

Dziękuję Nie są to kwietne rabaty, a kilka pąków, ale zawsze to cieszy

Kordina napisał(a)
Znalazłaś wiosnę!
Pozdrawiam wiosennie w takim razie

Prognozy pogody już nawet trochę przyjemne, tylko słońca brak.
Ewa777 20:04, 20 lut 2024

Anda napisał(a)
Piękna wiosna Ja też chcę słońca

Słońca brakuje bardzo. W prognozach na najblizsze dni nie widac go. Może w marcu będzie lepiej, a to już niedługo

Anda napisał(a)
Ewuś Nawet jak nie mam czasu pisać, to zawsze zaglądam do Ciebie.

Ewuś, ależ to jest miłe. Nawet nie wyobażasz sobie jaką przyjemność mi sprawiłaś tym zdaniem
Przesyłam uściski
Joku 22:26, 20 lut 2024

U mnie się nasiały "wczesne" ciemierniki, co prawda sadzonki jeszcze niewielkie bo bodajże 2 - letnie. Nie wiem co z nich wyrośnie. Mogę się zrewanżować .
Ewa777 18:27, 21 lut 2024

Joku napisał(a)
U mnie się nasiały "wczesne" ciemierniki, co prawda sadzonki jeszcze niewielkie bo bodajże 2 - letnie. Nie wiem co z nich wyrośnie. Mogę się zrewanżować .

Zobacz jak zakwitna, bo jeden biały mam. Jak inne kolory, to chętnie przygarnę .
Podobają mi się te, które ma Muszelka. One sa chyba wczesne, ale nie pamiętam nazwy
Joku 21:23, 21 lut 2024

Na kwitnienie trzeba będzie poczekać, w tym roku raczej się nie spodziewam. Podejrzewam że jakieś mieszańce wyjdą.