Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Ewa777 10:50, 01 lip 2024

LIDKA napisał(a)
Mijamy się tu i tam więc się wprosiłam
Bede zaglądać choć nie nadrobie całego wątku.
Bardzo fajna rewolucja tarasowa.
Pozdrawiam Ewo.

Cieszę się z kazdych odwiedzin Miło mi, że do mnie zajrzałaś. Trudno by było przejrzeć cały wątek, bo to już 10 lat mija jak jestem na Ogrodowisku
Dorota321 13:10, 01 lip 2024

Kwiaty pięknie kwitną, ale ja bardziej teraz wypatruję postępów w realizacji tarasów. Powiem Ci, że już mi się bardzo podoba.
Ewa777 23:31, 01 lip 2024

ElzbietaFranka napisał(a)

O ogrodowkach mogę tylko pomarzyc są piękne. U mnie Wygwizdów mroźny wiatr. Mam jedną i się z nią mecze co roku zawijam w kokon a i tak zawsze jest z nią coś nie tak.

Chodzi mi o hortke Diane długo ja masz i czy jesteś z niej zadowolona. Może u mnie da radę przez zimę.

Kamień to kamień nic się z nim nie dzieje. Mam gresy i pewnie trzeba będzie wymienić na tarasie za 2-3 lata.

Pozdrawiam

Elu, powinnaś spróbować z hortensjami kwitnącymi na pędach jednorocznych. Jest wtedy duża szansa, że zakwitną. Princess Diana do takich należy. Oprócz niej cała seria You & Me (mam dwie odmiany z tej serii i potwierdzam, że kwitną na jednorocznych pędach). Podobnie zachowuje się Otaksa. Jej nie mam, ale miłośnicy hortensji polecaja ją.
Ewa777 23:34, 01 lip 2024

Dorota321 napisał(a)
Kwiaty pięknie kwitną, ale ja bardziej teraz wypatruję postępów w realizacji tarasów. Powiem Ci, że już mi się bardzo podoba.

Tarasy są już skończone. Kolejnym etapem będzie wykonanie pergoli, ale na to trzeba poczekać do września.

Dziś ustawialiśmy stół, kwiaty oraz wypoczynek. Zdjęć nie ma, bo zrobiło się późno. Jutro zaś ma u mnie padać deszcz przez cały dzień.
GorAna 23:35, 01 lip 2024

Ewcia, ale się u Ciebie dzieje
Tarasy przecudnej urody, uwielbiam kamień a każdej postaci

Letni ogród bardzo bogaty w kwiecie
Pozdrawiam serdecznie
Ewa777 10:01, 02 lip 2024

GorAna napisał(a)
Ewcia, ale się u Ciebie dzieje
Tarasy przecudnej urody, uwielbiam kamień a każdej postaci

Letni ogród bardzo bogaty w kwiecie
Pozdrawiam serdecznie

Aniu, dziękuję za odwiedziny Jestem bardzo zadowolona z tarasów - z wielkości i materiałów użytych. Już jest super, a będzie jeszcze piękniej we wrześniu
Joku 11:21, 02 lip 2024

Dość sprawnie poszła wam robota. Wyobrażam sobie jak fajnie jest usiąść na nowym tarasie, nawet bez pergoli.
Ewa777 12:34, 02 lip 2024

Joku napisał(a)
Dość sprawnie poszła wam robota. Wyobrażam sobie jak fajnie jest usiąść na nowym tarasie, nawet bez pergoli.

Nie miałam jeszcze okazji posiedzieć na tarasie, bo czasu zabrakło, a dziś zimno i mokro po deszczu. Ma padać do 16.00. Może jutro albo w czwartek się uda Meble już wystawiłam i donice również.
Napia 20:54, 02 lip 2024

Pięknie zapowiadają się tarasy z pergolą i zadaszeniem. Życzę pięknej pogody, by można było miło spędzić czas już teraz, zanim powstanie zadaszenie.
Piwonie i róże cudowne po prostu
Ewa777 22:36, 02 lip 2024

Napia napisał(a)
Pięknie zapowiadają się tarasy z pergolą i zadaszeniem. Życzę pięknej pogody, by można było miło spędzić czas już teraz, zanim powstanie zadaszenie.
Piwonie i róże cudowne po prostu

Dzięki Agnieszko Już czas zrobić kolejne zdjęcia