Gosiu, dzięki za nazwę tulipana Bardzo ładna nazwa - podoba mi się - może zapamiętam A rh nic sobie nie robi z tych pogryzień i dziś ma jeszcze więcej kwiatów
Ewo dzięki Tobie nie wychodząc z domu pospacerowałem po Sopocie Dziękuję za te widoki
Rabata z tulipanami w Twoi ogrodzie wygląda zjawiskowo a jak jeszcze w pełni rozkwitną rh to będzie miodzio
Przemku, jesteś bardzo miły Tulipanów mam nie za dużo (chociaż i tak więcej niż w ubiegłych latach). Będę je dokupywać, bo dość długo kwitną i cieszą oko wiosną Na rh czekam Co roku są coraz większe, więc i emocje wzrastają
Trawka pięknie przystrzyżona, kancik przy rabacie zrobiony Ktoś tu się napracował Ewuniu a jak radzą sobie Twoje donice z cebulowymi Jeszcze coś kwitnie czy już trzeba myśleć o nowych nasadzeniach ?
Trawnik koszony 2 dni temu i przydałoby się znowu. W poniedziałek skoszę
Nad kancikami dziś popracowałam Ale masz bystre oko
W donicach połowa przekwitła. Ładnie wyglądają prymule i stokrotki. Za tydzień u nas targi, więc mam w planach zakupy do donic na lato Mam tydzień, żeby zastanowić się jakie kwiaty kupić.
Pomidory i stipa codziennie hartują się w ogrodzie
A tak dziś wyglądają moje warzywa.
Fakt Trawa ostatnio rośnie jak szalona i trzeba ja kosić przynajmniej dwa razy w tygodniu
Ciekaw jestem co zakupisz do donic ale najbliższy czas pokaże
Warzywa w donicach rosną w oczach Tylko patrzeć a rzodkiewka będzie do konsumpcji