Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

BusyBee 21:07, 12 lip 2015

Ależ fajne fotki ze spotkania!! miło pooglądać...
Buziaki

ps: też ostatnio kupiłam 3 krwawnice
Ewa777 21:20, 12 lip 2015

an_tre napisał(a)
Ewuś cieszę się że cię poznałam może kiedyś dane nam będzie spotkać się na wybrzeżu i posmakuję twojej nalewki
pozdrawiam

Aniu, mi też było miło Cię poznać. Zapraszam do mnie na nalewkę
Ewa777 21:28, 12 lip 2015

BusyBee napisał(a)
Ależ fajne fotki ze spotkania!! miło pooglądać...
Buziaki

ps: też ostatnio kupiłam 3 krwawnice

Kasiu, spotkanie było cudowne Cały dzień dzisiaj z mężem wspominamy ten wyjazd Szkoda, że nie udało mi się porozmawiać z wszystkimi, ale to chyba nigdy nie uda się przy takiej ilości luda Szkółka u Państwa Szmit jest olbrzymia, nie miałam pojęcia, że takie wielkie fabryki roślin istnieją. Ich ogród pokazowy jest cudowny. Można znaleźć w nim wiele inspiracji. Chciałabym tam jeszcze kiedyś pojechać

Te krwawnice są cudne Jeszcze nie posadziłam, bo muszę zrobić wielką rewolucję na rabatce
GosiaJoanna 21:55, 12 lip 2015

Ewcia super zakupy niech zdrowo rosną no i jak miło zobaczyć Wasze buziolki pozdro i na nalewke rownież wpadne jak bede na wybrzeżu hihi
Margo 22:06, 12 lip 2015

Ewo, ta krwawnica naprawdę jest piekna, ciekawe jak długo kwitnie.
A ja przy okazji mam pytanko, czy dobrze pamiętam i Ty masz jabłonke rajską Royalty ?
Pozdrawiam i dziękuję za wszystko
Kasya 22:12, 12 lip 2015

Ewa777 napisał(a)
Wczoraj byłam już padnięta wieczorem i nie dałam rady wrzucić kolejnych zdjęć, ani przeglądać forum Dziś pochwalę się zakupami z Pęchcina

Kupiłam dwie sztuki krwawnicy robert. Jest cudna - faluje na wierze i przyciąga pszczółki

załuje trochę ze jej nie kupilam... sliczna jest

a wlasciwie bardzo dobrze bo i tak za duzo kupilam
Ewa777 22:34, 12 lip 2015

GosiaJoanna napisał(a)
Ewcia super zakupy niech zdrowo rosną no i jak miło zobaczyć Wasze buziolki pozdro i na nalewke rownież wpadne jak bede na wybrzeżu hihi

Gosiu, przyjedź kiedy chcesz Jesteś u mnie mile widziana nalewki czekają i już niedługo będę robiła kolejne
Lukasz2013 22:36, 12 lip 2015

A nalewki Ewy najlepsze. Próbowałem
Ewa777 22:40, 12 lip 2015

Margo napisał(a)
Ewo, ta krwawnica naprawdę jest piekna, ciekawe jak długo kwitnie.
A ja przy okazji mam pytanko, czy dobrze pamiętam i Ty masz jabłonke rajską Royalty ?
Pozdrawiam i dziękuję za wszystko

O krwawnicy trochę już poczytałam kwitnie VII-VIII i rzeczywiście potrzebuje dużo wody Mam rajską jabłonkę, ale nie wiem jaką, bo dostałam ją w prezencie od znajomych Ale czytałam o tej Royalty i była polecana (na nalewki też)
Gosiu, musimy zorganizować jakieś spotkanko u nas, może więcej osób z Pomorza przybędzie i poznamy się bliżej Może w sierpniu?
BusyBee 22:40, 12 lip 2015

Ewa777 napisał(a)

Kasiu, spotkanie było cudowne Cały dzień dzisiaj z mężem wspominamy ten wyjazd Szkoda, że nie udało mi się porozmawiać z wszystkimi, ale to chyba nigdy nie uda się przy takiej ilości luda Szkółka u Państwa Szmit jest olbrzymia, nie miałam pojęcia, że takie wielkie fabryki roślin istnieją. Ich ogród pokazowy jest cudowny. Można znaleźć w nim wiele inspiracji. Chciałabym tam jeszcze kiedyś pojechać

Te krwawnice są cudne Jeszcze nie posadziłam, bo muszę zrobić wielką rewolucję na rabatce

Też chciałabym taką fabrykę roślinodwiedzić....i tylko krwawnice prywiozłaś?? o Ty zuch jesteś

A swoją drogą- krwawnice kupiłam i jeszcze o nich nie czytałam. Jakichś specjalnych wymagań to pewno nie mają?