Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

yolka 19:28, 13 lip 2015

Ewo, było miło Cię poznać, do zobaczenia w przyszłości, super są takie spotkania
Katkak 20:34, 13 lip 2015

Ewuniu ten kosmos czekoladowy ma Agata z Ogrodu naturalnego pachnącego lasem, więc możesz Jej zapytać. Bo kuknęłam u Gosiaczka, że pytasz o tego kosmosa. Pozdrawiam
Mirella 20:37, 13 lip 2015

Ewa, miło wszystkich widzieć w jednym miejscu
Miałam plan przyjechać i zrezygnowałam w ostatniej chwili....i teraz żałuję.

Ewa777 20:40, 13 lip 2015

yolka napisał(a)
Ewo, było miło Cię poznać, do zobaczenia w przyszłości, super są takie spotkania

Jolu, cieszę się, że mogłam Cię poznać Takie spotkania są wyjątkowe
Kindzia 20:40, 13 lip 2015

Ewciu, spotkania z Tobą są zawsze bardzo miłe...i już na zawsze będziesz mi się kojarzyła z naleweczką bursztynowego koloru Wyśmienite robisz!!!
Ewa777 20:41, 13 lip 2015

Katkak napisał(a)
Ewuniu ten kosmos czekoladowy ma Agata z Ogrodu naturalnego pachnącego lasem, więc możesz Jej zapytać. Bo kuknęłam u Gosiaczka, że pytasz o tego kosmosa. Pozdrawiam

Kasiu, nie wiem, czy nie pomyliłaś, bo pytałam u Ani Małej Mi Ale chętnie zajrzę do Agaty, jeszcze tam nie byłam
Ewa777 20:43, 13 lip 2015

Mirella napisał(a)
Ewa, miło wszystkich widzieć w jednym miejscu
Miałam plan przyjechać i zrezygnowałam w ostatniej chwili....i teraz żałuję.

Mirellko, a jak ja teraz żałuję, że nie przyjechałaś Bardzo bym chciała poznać Cię osobiście Obiecaj, że następnym razem przyjedziesz na spotkanie
Ewa777 20:45, 13 lip 2015

Kindzia napisał(a)
Ewciu, spotkania z Tobą są zawsze bardzo miłe...i już na zawsze będziesz mi się kojarzyła z naleweczką bursztynowego koloru Wyśmienite robisz!!!

Kasiu, też się cieszę, że tym razem udało nam się nawet trochę ze sobą porozmawiać Jak takie masz skojarzenia, to wierzę, że będziesz miło o mnie myślała
Ewa777 20:52, 13 lip 2015

Słuchajcie, u mnie rewolucje w ogrodzie! Wykopaliśmy kolejną hortensję ogrodową z miejsca, gdzie słabo kwitnie. Przesadzamy ją na miejsce hortensji na pniu, bo w tym miejscu ogrodowa zasłoni bałagan sąsiadów. Mąż wykopał dziś ponad 2 metrowego cisa-potwora i 1 glicynię. W to miejsce pójdzie hortensja na pniu, azalia wielkokwiatowa i może buczek. Na miejscu hortensji ogrodowej przesadzę wszystkie liliowce. Będę miała rabatkę liliowców. Dziś skróciłam radykalnie forsycję i krzewuszkę czerwoną. W planie musimy jeszcze wyciąć cyprysika, który przysycha i olbrzymią conicę. Ale będę miała miejsca na roślinki!!!
Mirella 21:14, 13 lip 2015

Ewa777 napisał(a)

Mirellko, a jak ja teraz żałuję, że nie przyjechałaś Bardzo bym chciała poznać Cię osobiście Obiecaj, że następnym razem przyjedziesz na spotkanie

Ewa, może kiedyś się odważę.