Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

mirkaka 10:33, 19 paź 2015

Nie wiem czy piszecie o kopczykowaniu róż czy hortek? Czyżby hortensje też się kopczykowało? Nigdy tego nie robiłam i dawały radę.
Flower1 14:17, 19 paź 2015

mirkaka napisał(a)
Nie wiem czy piszecie o kopczykowaniu róż czy hortek? Czyżby hortensje też się kopczykowało? Nigdy tego nie robiłam i dawały radę.

Ja swoje ogrodowki kopczykuje i to solidnie torfem..
Ewa777 17:55, 19 paź 2015

Dziewczynki, kochane, nie chcę się tu rozpisywać na temat chorób, bo to nie miejsce na ten temat. Bardzo dziękuję za Waszą troskę i współczucie. Nie jest lekko, bo córka leży na kardiologii, więc martwię się jak to matka.
Zaglądam do Was, ale nie zawsze piszę, bo jednak myślami jestem gdzie indziej Ale pamiętam o Was

Ewa777 17:58, 19 paź 2015

mirkaka napisał(a)

Ja moje ogrodowe hortensje też okrywam agrowłókniną i wsypuję do środka liście lub torf. Chyba, ze zima jest ciepła, to wtedy tylko te najmłodsze i najmniejsze opatulam
Anda 18:01, 19 paź 2015

Ewo, życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla córy. Głowa do góry, wszystko będzie dobrze

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Katkak 19:28, 19 paź 2015

Ewunia buziole dla córci. Na pewno będzie dobrze, ale swoje się omartwisz, jak to mama. Buziak
gierczusia 21:07, 19 paź 2015

Ewa777 napisał(a)
Dziewczynki, kochane, nie chcę się tu rozpisywać na temat chorób, bo to nie miejsce na ten temat. Bardzo dziękuję za Waszą troskę i współczucie. Nie jest lekko, bo córka leży na kardiologii, więc martwię się jak to matka.
Zaglądam do Was, ale nie zawsze piszę, bo jednak myślami jestem gdzie indziej Ale pamiętam o Was

Ewciu to ja Cię troszkę potulę ,żeby Ci dodać otuchy...wiem ,źe to moźe głupio zabrzmi , ale nie martw się..wszytsko bedzie dobrze....

Trzymaj się mocno i oby do przodu
Buziole i ściskam mocno
bozga 21:13, 19 paź 2015

Pozdrawiam i trzymam kciuki- będzie dobrze
lojalna_ 21:16, 19 paź 2015

Ewciu trzymamy kciuki i tulamy .
Kindzia 21:21, 19 paź 2015

Ewcia...trzymam kciuki!!!

I najpierw przepraszam, że tak późno Ci odpowiadam na temat lilii, ale nie było mnie na forum.

Lilie warto mieć różne, w różnych porach kwitną. Najpierw azjatyckie, potem OT, LT, orientalne. Te pierwsze nie pachną, ostatnie mogą przemarznąć.
Ja nowe kupuję i sadzę wiosną, ale jesienią też można.

Ogromne buziaki