Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Ewa777 16:55, 06 kwi 2016

Iwk4 napisał(a)
Myślę, ze poczekam na Krzysia. Pierwszy raz trzeba zrobić to poprawnie, a potem już mogę sama. Teraz już rośnie w docelowym miejscu. Tak mocno nie straszy, więc ruszać nie będę.

Iwonko, to musimy się tylko zgadać
Bardzo mi się podoba ostatnio pogoda - wszystko tak się zieleni
Ewa777 16:57, 06 kwi 2016

mirkaka napisał(a)
U mnie dwa skrętniki mają maleńkie pączki kwiatowe. A ten od ciebie Jana który dostałam już duży liści ma pełno a pąków żadnych.

Wszystkie na pewno zakwitną, zobaczysz U mnie też niektóre kwitną już kilkoma kwiatami, a inne mają tylko liście

A u mnie jeden fiołek od Ciebie też już ma pączki kwiatowe Lada chwila zakwitnie
Ewa777 16:59, 06 kwi 2016

Zadowolona jestem bardzo z zakupów. Byłam dziś w L. i kupiłam mączkę rogową, a przy okazji nawozy do róż, rododendronów, bylin i iglaków. Pierwszy raz kupowałam tam nawozy. Dobre są? Ktoś z Was testował?
Ewa777 20:02, 06 kwi 2016

Zakupy dzisiejsze

I wczorajsze sasanki. Zamykają się, bo zdjęcie zrobione, gdy słońce postanowiło sobie gdzieś pójść

Bogdzia 20:24, 06 kwi 2016

Nie znam tych nawozów bo i L koło mnie nie ma ale na pewno bedą dobre jak specjalistyczne. sasanki cudne.
Ewa777 20:48, 06 kwi 2016

Bogdzia napisał(a)
Nie znam tych nawozów bo i L koło mnie nie ma ale na pewno bedą dobre jak specjalistyczne. sasanki cudne.

Najbardziej zależało mi na tej mączce rogowej, a nawozy tak przy okazji wpadły mi do koszyka Jeszcze kupiłam fajny sekator Sasanki muszę obfocić, gdy będzie słońce, wtedy tak ślicznie się otwierają
Flower1 20:56, 06 kwi 2016

Piekne sasanki ,nie zanm tych nawozow .jezeli chodzi o nawozy to nie lubie eksperymentowac ,kiedys kupilam agrecol w zelu do bukszpanow ,caly sezon stracilam jest beznadziejny .Po florowicie i substralu ida jak burza
Ewa777 21:05, 06 kwi 2016

Flower1 napisał(a)
Piekne sasanki ,nie zanm tych nawozow .jezeli chodzi o nawozy to nie lubie eksperymentowac ,kiedys kupilam agrecol w zelu do bukszpanow ,caly sezon stracilam jest beznadziejny .Po florowicie i substralu ida jak burza

Do tej pory też nie eksperymentowałam, a dziś mnie coś podkusiło Poczytam co tam napisali na opakowaniu I popytam dziewczyn z Niemiec
Anusia 21:09, 06 kwi 2016

Ładny kolor mają. Jak zrobisz zdjęcie w rozkwicie, pokażesz ich cudną urodę. Zakupy super, no i sekator ważna rzecz.
Anda 21:19, 06 kwi 2016

Ewciu, sasanki cudowne. Śliczna ta czerwona. Ja dostałam tylko fioletowe.

Co do nawozów to muszę Cię rozczarować, nie znam ich po prostu. Mączka Rogowa jest na pewno ok. A na tamtych na pewno z tylu napisany jest skład. Jeszcze nigdy nie kupowałam nawozów w L, ale chyba nie są złe. Ogólnie z L i jego produktów jestem zadowolona.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies