Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Ewa777 22:48, 03 kwi 2016

mirkaka napisał(a)
Ale mieliśmy dziś i wczoraj piękną pogodę Mówisz że opuchlaków nie było? A ja dzisiaj już znalazłam jednego dorosłego po deseczką

Mirko, byłam pewna, że znajdę pod żurawką opuchlaki, bo roślinki wyglądają po zimie okropnie i bardzo się zdziwiłam, że nie było larw. Mówisz, że są już dorosłe? O,nie! Znowu trzeba zacząć chodzić na łowy. Jak ja tego nie lubię
Gocha 23:07, 03 kwi 2016

Ewuś śliczne te Twoje iryski, czy to są te o których pisałaś że nie kwitną ? Moje jasne już przekwitły ale kwiaty utrzymują się na pewno 2 tygodnie.Trzeba na jesieni zakupić troszkę cebulek. Strasznie się zastipowałaś- cudne już jest ta stipa i takie zdrowiutka. Buziaki Ewuś
Ewa777 06:27, 04 kwi 2016

Gocha napisał(a)
Ewuś śliczne te Twoje iryski, czy to są te o których pisałaś że nie kwitną ? Moje jasne już przekwitły ale kwiaty utrzymują się na pewno 2 tygodnie.Trzeba na jesieni zakupić troszkę cebulek. Strasznie się zastipowałaś- cudne już jest ta stipa i takie zdrowiutka. Buziaki Ewuś

Tak, to są te same, co mi nie kwitły, gdy już wszędzie były w pełnym rozkwicie Na cebulki trzeba będzie zapolować jesienią. Na pewno mam za mało krokusów. Stipa mi obrodziła
Bogdzia 07:09, 04 kwi 2016

Iryskowo masz do pozazdroszczenia. Te granatowe muszę kupic bo ich nie mam.Miłego dnia.
mirkaka 07:21, 04 kwi 2016

Jednego znalazłam i zastanawiam się czy się wylągł czy przezimował?
Kindzia 08:40, 04 kwi 2016

A u mnie w żurawkach biało od krewet było...jeszcze mam żurawki w innych miejscach, ale już niedługo...

Rewelacyjne ciepełko i pierwsza opalenizna
Ewa777 16:15, 04 kwi 2016

Bogdzia napisał(a)
Iryskowo masz do pozazdroszczenia. Te granatowe muszę kupic bo ich nie mam.Miłego dnia.

Bogdziu, to mnie zaskoczyłaś, że nie masz granatowych irysków Piękne są. Podobają mi się tak bardzo jak krokusy Dzień jest miły, bo słońce świeci od rana
Ewa777 16:19, 04 kwi 2016

mirkaka napisał(a)
Jednego znalazłam i zastanawiam się czy się wylągł czy przezimował?

Tak nie lubię ich szukać. Może dziś się przejdę z latarką Trzeba pomyśleć o Larvanem
Ewa777 16:22, 04 kwi 2016

Kindzia napisał(a)
A u mnie w żurawkach biało od krewet było...jeszcze mam żurawki w innych miejscach, ale już niedługo...

Rewelacyjne ciepełko i pierwsza opalenizna

Kasiu, gratuluję opalenizny Tak wcześnie miałam tylko, gdy na Wielkanoc pojechałam w góry Trzeba wystawić się do słonka i ładować akumulatory

U mnie to dziwne, że rośliny mam powyżerane, a w żurawkach nie ma krewetek...
lojalna_ 19:23, 04 kwi 2016

iryski jakie fajne ...krokusow Ci zazdraszczam takie piekne ))

ciemierniki pieknosci ))

wypoczełas to sie ciesze ja połamana chodze ))