Ja od zeszłego sezonu kupuję azofoskę do wszystkiego. Przestałam się bawić w specjalistyczne do każdej rośliny inne, i drogie. Ale też przez wiele lat tak kupowałam, osobne do róż, powojników, Rh itd
Fajnie że fiołeczek ma pąki
Anusia, na zdjęcie w rozkwicie muszę trochę poczekać, bo słońca na razie od dwóch dni nie ma ( przynajmniej w tych godzinach po pracy) Posadzę je dopiero w sobotę, bo na razie czasu brak Sekatorów mam kilka, ale jak potrzebuję, to zawsze trzeba się naszukać
U mnie za to fioletowych nie ma
Nawozy w takim razie wypróbuję ja Też mam nadzieję, że będą dobre Muszę poczytać skład i porównać z tymi, co do tej pory używałam, bo tak sama to się nie znam Mączkę i nawozy rozsypię w sobotę
Coraz więcej osób tak robi, może za jakiś czas też tak będę robiła Ponieważ nie znam się, więc kuszą mnie te wszystkie specjalistyczne nawozy Te akurat były bardzo tanie w porównaniu do Substrala, dlatego mnie skusiły bardzo
Używam dokładnie tych samych nawozów co Ty A te z L wypróbuję w tym roku Trawnikiem zajmiemy się w sobotę. Mamy już zamówiony sprzęt do areacji Wtedy też sypniemy Yara Milą
Oglądałam moje powojniki - już ruszyły Cieszę się, że przetrwały pierwszą zimę
Wczoraj dla porównania przeleciałam mój wątek z kwietnia ubiegłego roku, żeby sprawdzić czy rośliny szybciej dawały znaki życia, czy wolniej. Przy okazji trafiłam na mój zapis, że na ten rok chciałam obsadzić donice wiosenne sasankami, i co? Donice obsadzone, a mi o sasankach się nie przypomniało Dobrze, że wreszcie je sobie kupiłam