Jolu, to jest odmiana Gumball szczepiony na wysokości 1,8m. Nie wiem jakie wymiary będzie miał docelowe, ale to nie jest duże drzewo. Nadaje się do małych ogrodów.
Czy ktoś wie, jak rośnie takie szczepione drzewo? Chodzi mi o rozmiary.
Na wiosnę na pomorzu długo musimy czekać. Krokusy w ogóle mi nie zakwitły. Ciocia Gosia napisała, że być może za głęboko je posadziłam dlatego nie miały siły aby wypuszczenie pąki. To może być ta przyczyna.
Zdjęcie poglądowe bardzo mi się podoba. Uważam, że od zeszłego roku dużo się u Ciebie zmieniło.
Mi by sie podobal ten ambrowiec na miejscu trampoliny fajnie jak bys miała na niego widok z okna...Ja ostatnio zamowilam w Damerze Ambrowca slendera i milorzeba czekam na wycene.
Dacia ją bum go posadziła w przedogródku w tej części bocznej przed glicynią a za różami.Pamiętam że tam chyba miejsce masz. Ale to co myślałaś też może być.
Gosiu, i to jest dobre miejsce Właśnie o nim pomyślałam jako o drugim miejscu Widzisz, jak dobrze znasz mój ogród? I czytasz mi w myślach
Jak obmierzyliśmy z mężem całą tę boczną rabatkę, to wpadliśmy na pomysł, żeby tam posadzić 3 Gumballe w rządku. Co o tym myślisz?
Jeżeli ktoś ma jakąś radę, co do posadzenia 3 Gumballi, to proszę pisać. Drzewka są szczepione na wysokości 1,8m. Mój pomysł to posadzić je w odległości 2,5 - 3m od siebie. Czy to dobra odległość?