Teraz trochę deszczu by się przydało i wszystko ruszy
Pracowity dzień mieliście. Ja dziś ogrodowo już nic nie zdążyłam podziałać. A po zeszłotygodniowej wertykulacji czeka na wywózkę 12 worów siana.
Dziękuję za stipę i spotkanie
Gosiu, bardzo miło było mi spotkać się z Tobą Stipa nich Ci pięknie rośnie Popikowałaś resztę?
Cieszę się, że tyle udało nam się zrobić. Mam pomysł na nową rabatkę z drzewami Ale jak do tej pory byłam przekonana co do ambrowca, tak teraz po czytaniu informacji w różnych miejscach, zaczynam zastanawiać się, czy to dobry pomysł. Boję się, że może przemarznąć i że może nie przebarwić się na jesieni. Ciężko będzie okryć go w miejscu szczepienia, a młode drzewka trzeba okrywać. Poszukam jeszcze innych drzewek, które ładnie się przebarwiają. Masz jakiś pomysł?
No to może ten ambrowiec kolumjowy slender? równie piękny, a kosztuje 100zł, a nie kilkaset. Zdaje sie,ze ma go Lukasz Loczekbi Irenka, więc możesz popytać o opinię. Ale z tego co wiem to sa sadowoleni.
U mnie to samo , zeby tylko nie padało w sobote bo to jedyny dzien na ogrod. Swoja droga jak by mi sie ten Ambrowiec nie przebarwił to bym sie wkurzyła.
Kolumnowe, to nie moja bajka Podobają mi się drzewka na pniu. Chciałabym je połączyć z trawami i hortensjami Ale muszę popisać na wątkach ludzi, którzy mają ambrowce