Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Anda 20:48, 19 wrz 2016

Ewa777 napisał(a)

To macie takie przepisy? Nie wiem w jakiej odległości od płotu posadziliśmy ambrowce. Jak znajdę chwilkę pomierzę. Na wysokość nie będą przekraczały 2,5 - 3metrów.
Do końca dachu jeszcze daleko

Super, będę Ci bardzo "dźwięczna" jak zmierzysz. Dach już teraz wyglada świetnie.
Przepisy każda gmina ma swoje Tych przepisów jest oczywiście więcej, np. nie mogę ogrodzić przedogrodka, dach na domu musi być czerwony itp.itd.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Bogdzia 21:19, 19 wrz 2016

Ewa777 napisał(a)

Kasiu, bardzo mi miło Też bardzo lubię swój przedogródek i hortensje Krzysiu zaczął układać blachodachówkę na domku japońskim

Tego Krzysia i jego umiejętnosci to tylko Ci pozazdroscic.A u mnie pojawił się taki kwiatek, znasz go?Niebieski kwitnie cały czas.Dziekuje.

Ewa777 21:49, 19 wrz 2016

Anda napisał(a)

Super, będę Ci bardzo "dźwięczna" jak zmierzysz. Dach już teraz wyglada świetnie.
Przepisy każda gmina ma swoje Tych przepisów jest oczywiście więcej, np. nie mogę ogrodzić przedogrodka, dach na domu musi być czerwony itp.itd.

Ewciu, dach na razie ładnie wygląda tylko od strony ogrodu
Z jednej strony jak są takie przepisy, to osiedle, czy miasteczko wygląda estetycznie, a nie takie misz masz jak często u nas bywa. Moje osiedle zbudowane jest przez dewelopera, więc wszyscy mają takie same domki w tej samej kolorystyce. I tak mi się podoba. Ale na szczęście nie ma przepisów jak sadzić rośliny

Ewa777 21:54, 19 wrz 2016

Bogdzia napisał(a)

Tego Krzysia i jego umiejętnosci to tylko Ci pozazdroscic.A u mnie pojawił się taki kwiatek, znasz go?Niebieski kwitnie cały czas.Dziekuje.

Bogdziu, ale zrobiłaś mi niespodziankę Pięknie kwitnie skrętnik. Ten na zdjęciu to Jana Niech Ci kwitną cały czas i przypominają Ci o nas
Bogdzia 21:56, 19 wrz 2016

Ewa777 napisał(a)

Bogdziu, ale zrobiłaś mi niespodziankę Pięknie kwitnie skrętnik. Ten na zdjęciu to Jana Niech Ci kwitną cały czas i przypominają Ci o nas

Tak własnie jest, co spojrze to o Was pomyślę.
Ewa777 22:01, 19 wrz 2016

Bogdzia napisał(a)

Tak własnie jest, co spojrze to o Was pomyślę.

Jest mi naprawdę bardzo miło
Wybierasz się do Wojsławic?
Bogdzia 22:13, 19 wrz 2016

Ewa777 napisał(a)

Jest mi naprawdę bardzo miło
Wybierasz się do Wojsławic?

Nie jedziemy do Wojsławic.
olga80 07:29, 20 wrz 2016

Ewa pięknie hortkowo u Ciebie
Blachodachówka na domku będzie się super prezentować
AsiaK_Z 10:44, 20 wrz 2016

Ewa777 napisał(a)

Kasiu, bardzo mi miło Też bardzo lubię swój przedogródek i hortensje Krzysiu zaczął układać blachodachówkę na domku japońskim

A dla Ciebie jeszcze jedno ujęcie rabaty z ambrowcami

Ewuniu, tak mnie dawno u Ciebie nie było, a tu takie zmiany. Domek będzie cudownie się prezentował w nowej "czapce", a na dodatek brawa dla eMusia. Zdolniacha Ogród zachwyca

Dopytam o ambrowce, kupowaliście je chyba w tym roku? Jak z przyrostami bo w opisach znalazłam, że bardzo wolno przyrasta. Jak w rzeczywistości
Macham
Ewa777 19:05, 20 wrz 2016

Bogdzia napisał(a)

Nie jedziemy do Wojsławic.

Szkoda, bo myślałam, że się spotkamy. Ale Ty tyle podróżujesz, że już pewnie masz dosyć