Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Anda 20:33, 18 wrz 2016

Ewa777 napisał(a)

Dziękuję Ewciu Bardzo mi miło się zrobiło
A o co chodzi z tym sadzeniem drzew? Za blisko są płotu, czy za wysokie?

Takie drzewa mogłabym sadzić tylko w minimalnej odległości 2m od płotu i nie mogłyby wtedy przekraczać 4m wysokości. Przy samym płocie mogę sadzić rośliny w odległości od 50cm do 1m. Te rośliny nie mogą przekroczyć 2m.
A Twoje ambrowce w jakiej odległości od płotu sadzilaś?

Dach na altanie wyglada świetnie, dobra robota
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
hindsight 21:42, 18 wrz 2016

Ewa777 napisał(a)

Hihi Pracuje w szkole
eM gdyby wziął urlop, to w tydzień zrobiłby dach, a w same weekendy, to mu pewnie długo zejdzie.

No ja też w szkole
Lukasz2013 22:19, 18 wrz 2016

Hej. Wiesz co jeszcze nie wiem. Jedziemy z bratem do Pucka ale przy okazji chce kumpla w Gdańsku Oliwie odwiedzić i może Was jak czas pozwoli. Będziemy raczej tylko 1 dzień. Dam znać jak będę wiedział kiedy.
Gocha 08:31, 19 wrz 2016

Ewuś pięknie będzie się prezentował ten dach na domku japońskim. Krzysio powoli ale na pewno zrobi. Ta część z ambrowcami i hortensjami po prostu cudna. Buziaczki
Ewa777 19:20, 19 wrz 2016

Anda napisał(a)

Takie drzewa mogłabym sadzić tylko w minimalnej odległości 2m od płotu i nie mogłyby wtedy przekraczać 4m wysokości. Przy samym płocie mogę sadzić rośliny w odległości od 50cm do 1m. Te rośliny nie mogą przekroczyć 2m.
A Twoje ambrowce w jakiej odległości od płotu sadzilaś?

Dach na altanie wyglada świetnie, dobra robota

To macie takie przepisy? Nie wiem w jakiej odległości od płotu posadziliśmy ambrowce. Jak znajdę chwilkę pomierzę. Na wysokość nie będą przekraczały 2,5 - 3metrów.
Do końca dachu jeszcze daleko
Ewa777 19:43, 19 wrz 2016

hindsight napisał(a)

No ja też w szkole

To piąteczka, Dominiko
Ewa777 19:46, 19 wrz 2016

Lukasz2013 napisał(a)
Hej. Wiesz co jeszcze nie wiem. Jedziemy z bratem do Pucka ale przy okazji chce kumpla w Gdańsku Oliwie odwiedzić i może Was jak czas pozwoli. Będziemy raczej tylko 1 dzień. Dam znać jak będę wiedział kiedy.

Łukasz, zapraszam Ale w tygodniu dysponuję tylko popołudniami Wysłałam Ci wiadomość Miło by było, gdyby udało Ci się wpaść Do mnie to akurat po drodze, bo mieszkam blisko obwodnicy
Ewa777 19:48, 19 wrz 2016

Gocha napisał(a)
Ewuś pięknie będzie się prezentował ten dach na domku japońskim. Krzysio powoli ale na pewno zrobi. Ta część z ambrowcami i hortensjami po prostu cudna. Buziaczki

Gosiu, też wiem, że da sobie radę Gdybym mu tylko nie wymyślałam różnych wyjazdów, to byłoby pewnie szybciej Mimo tego, że bardzo lubię lato, nie mogę doczekać się przebarwienia ambrowców Pozdrawiam
JustynaZ 19:56, 19 wrz 2016

Ewunia te Twoje ambrowce to problemowe drzewka? bo chciałabym na tle ściany sąsiada posadzić małe drzewka i szukam pomysłów .
Ewa777 20:03, 19 wrz 2016

JustynaZ napisał(a)
Ewunia te Twoje ambrowce to problemowe drzewka? bo chciałabym na tle ściany sąsiada posadzić małe drzewka i szukam pomysłów .

Justynko, nie mam jeszcze doświadczenia. Mam je od wiosny tego roku. Wszystko jeszcze przede mną