Chciałabym, żeby Eden wspięła się na tę kratkę Na razie dla towarzystwa ma piwonię i jarzmianki, ale myśle o dosadzeniu dla niej powojnika w fioletowym kolorze.
U Ciebie pada? U mnie tylko w nocy padało. Jest pochmurnie i wietrznie.
Mam bardzo dużo zaległości na Ogrodowisku. I fajnie byłoby się spotkać Pomyśl, kiedy możesz do mnie wpaść
Ewciu my tež mamy zaległości ale coo tam..nadrobimy wszak..wakacje mamy huurrraaa
Tež podziwiam nadal kwitnące czosnki..u mnie juž dawńo słuch po nich zaginął
A ja Ci powiem..czosnki czosnkami..ale te naparstnice ??? noo cudo po prostu prawdziwe
Buziole gorące zostawiam
Naparstnic mam sporo, bo sobie wysiałam w ubiegłym roku A teraz mam siewek całe morze Też mi się podobają i fajnie, ze się wysiewają. Z wyrywaniem nadmiaru nie ma problemu - lekko wychodzą z ziemi bez użycia narzędzi
Nareszcie łapię oddech Szkoda, ze tak daleko mieszkasz, bo bym na kawkę wpadła
Ewo Ty się ciesz, że Twoja Edenka kwitnie. Moje w ubiegłym roku wypuściły długie baty i w zimie przemarzły. W tym roku startowały z ziemi i znów rosną długie pędy ( zero kwiatów) mają już ok. 1,5 metra.
Bardzo się cieszę, że kwitnie mi Eden U Ciebie przemarzła i u Mirelli też. Nie wiedziałam, że ona taka delikatna. W ubiegłym roku słabo mi kwitła, a w tym jest cała w kwiatach.