Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U BusyBee w ogródku...

U BusyBee w ogródku...

frezja 18:45, 09 maj 2015

BusyBee napisał(a)

Cześć Anetko Miło mi Cię poznać
Ależ łatwo tu się zadomowić Tylu gości mam od razu

ptaszunie urocze
frezja 19:08, 09 maj 2015

BusyBee napisał(a)
Dla Madzi tarasik, nie duży, ale zawsze...

Taras mamy do południa i zachodu nie muszę mówić jaki tam skwar był uffff...
Mój M - zdolna bestia- zadaszył go dość nisko i zrobił ściankę od zachodu Teraz jest perfecto!!! Poranna kawka, koniecznie w szlafroku, kiedy wszyscy śpią i niczego ode mnie nie chcą.... marzę o tym całą zimę

pięknie tu...roślinność wchodzi na salony)nasadzenia fajnie wkomponowane i uzupełniaja się wzajemnie;będę częstym gościem u Ciebie

w moim ogrodzie altanka,w której równie jak Ty uwielbiam przsiadywać
kosolka 19:37, 09 maj 2015

Klony super! Będzie pięknie! Rozryliscie trawnik lepiej niż krety Ale jak będzie ddobrze z nawadnianiem... Twój taras i widok z niego nieustannie mnie zachwyca!
nicol21 21:27, 09 maj 2015

Pobojowisko szybko minie a system zostanie i będzie działał. Zakupki ładne, a taras na pewno jest bardoz przytulny Fajnie tam by sobie posiedzieć z Tobą przy tej kawce
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Gabrysia_ 09:18, 10 maj 2015

BusyBee napisał(a)

Czyli dzieje się u Ciebie Gabrysiu to świetnie, bo pogoda naprawdę wspaniała. Cały dzień na dworze jesteśmy....

My też solidnie działamy- powoli robimy nawadnianie. Podwórko wygląda strasznie!!! Tor przeszkód po prostu...

Moja donica skończona...no prawie,jeszcze tynk...ale już wczoraj posadziłam 7 kulek bukszpanowych

U ciebie też się dzieje,zrobicie i będzie super wygodnie i pięknie
Klony super!
Ewkakonewka 10:38, 10 maj 2015

Kasia wszystko na raz robisz Wielka rewolucja w trakcie, istne szaleństwo
Ewa777 12:52, 10 maj 2015

Teraz na trawniku masz pobojowisko, ale za kilka dni będę zazdrościć Ci tego nawadniania
BusyBee 16:32, 10 maj 2015

Dziewczyny rzeczywiście pobojowisko straszne dziś był Pan, pod którego dyktando mój super- techniczny EM robi nawodnienie Po konsultacjach i wypróbowaniu systemu....Taaaak!!!- już mam system Doszły jeszcze 3 zraszacze, czyli trzeba zrobić drobne poprawki. To dopiero jutro, bo dziś rozpadało się okropnie...

...potem jeszcze raz sprawdzą i zakopią system do pomocy przybędzie mój osobisty Student
....we wtorek lub środę ekipa zdejmuje darń....
....my rozbieramy stary bruk drewniany z kółka przy ognisku...
...organizujemy nową rabatę przy tujach...ciągle lejemy też wodę w miejscach gdzie były wykopki- musi się uleżeć
...i dopiero ekipa obsieje trawnik...ufff ale plan

BusyBee 16:35, 10 maj 2015

Ewa777 napisał(a)
Ale śliczne te klony jawory Pięknie będą się przebarwiać
Wykorzystuj słoneczną pogodę i działaj
Jestem na zwolnieniu do środy. Na razie gorączka ustąpiła.

Czyli lepiej troszkęTo super...też bym na takim zwolnieniu pobyła chociaż oczywiście choróbska nie zazdroszczę
Ewa777 16:39, 10 maj 2015

oho,ho! Ale plan! Praca u Ciebie wre, na pełnych obrotach
Ale miejsce na ognisko będziesz miała?