A jakby tak dać pod płotem żywopłot cisowy, przed cisami miskant morning light, przed miskantami dopiero różanka lub połączyć miskanty morning light z hortkami?
duet hortensje z ML to para idealna...
...życzę dużo zdrówka...
A wiecie, że po 4 latach hortensje Limelighty tak się rozrosły, że miskant ML jest dla nich za wątły? Stało się to tak nagle, że nagle u siebie zauważyłam dysproporcje (jest posadzony w przesunięciu lekko z tyłu).
Teraz ja
Jeżeli reszta rabaty ma iść out ..hmmmm..pierwsze co mi sie nasuwa..tam sa tuje,one lubią ziemie raczej kwaśną.. Cis.choć jest iglakiem to nie lubi kwaśnej gleby..z tym może być problem.. Bo będą rosły obok siebie ..,z drugiej strony ..rządek tuj a potem w strodku kawałek żywopłotu cisowego ??? Hmmmmm...
Mnie by się tam żywopłot z pęcherznicy czerwonej podobał.. Daywyck gold jest żółtawyi dołożenie do tego czerwonego tła może być fajne ..tylko wtedy bedzie juz sporo koloru i trzeba uważać z tymi różami
Może i u mnie tak będzie Teraz na nowej rabacie - tej wykarczowanej chcę dać Variegatusy i gracki- są większe niż ML Ale z tą rabatą pomęczę Was za kilka dni... Plan już jakiś mam, ale nie do końca...