Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

AsiaK_Z 14:07, 19 maj 2016

anbu napisał(a)
Jestem i ja Zdjęcia pooglądałam, zmiana ogrodu niesamowita. Napracowaliście się, że hej.
Teraz będę na bieżąco

Cześć Aniu Miło mi, że jesteś
Zmiana ogrodu niesamowita, bo to dwa różne ogrody Od 51 strony jest ten właściwy Zapraszam Cię w każdej wolnej chwili na rozmowy nie tylko ogrodowe
anbu 14:09, 19 maj 2016

Hi hi oglądałam właśnie powyżej 51 strony
AsiaK_Z 14:16, 19 maj 2016

No to w porządku Mam nadzieję, że taka prawdziwa zmiana będzie dopiero widoczna w przyszłym roku. Teraz póki co, kupuję rośliny, wkopuję a raczej dołuję do "pierdolnika" Już mam lawendę, żurawki, malusie bukszpany - kupione, bo te "rozmnażane" wszystkie mi padły, mam też jeżówki no i to co już jest widoczne
Monka 20:13, 19 maj 2016

AsiaK_Z napisał(a)

Nie wyrzucę jej, o nie! Poczekam na kwiaty choćby dwa lata
Odbija od dołu, dość intensywnie. Muszę kupić jakieś dla niej jakieś "mięsko" żeby miała siłę na dalszy wzrost Nie wiem jeszcze co kupię, ale kupię

Asia od Bożenki co zna się na hortensjach, jak mało kto dowiedziałam się , że trzeba podlewać magiczną siła ja głuptok pytałam jej co to za magiczna siła, o ona ,że nawóz do hortensji , no więc zkupiłam i ja , podlałam moje funkiel nówka hortki i czekam
MirellaB 20:19, 19 maj 2016

Nazwa "pierdolnik" bardzo mi się podoba hi hi hi
AsiaK_Z 22:56, 19 maj 2016

Monka napisał(a)

Asia od Bożenki co zna się na hortensjach, jak mało kto dowiedziałam się , że trzeba podlewać magiczną siła ja głuptok pytałam jej co to za magiczna siła, o ona ,że nawóz do hortensji , no więc zkupiłam i ja , podlałam moje funkiel nówka hortki i czekam

Bożenka to super Kobitka właśnie wróciłam z zakupów i z działki. Kupiłam Magiczną Siłę, nawóz do trawnika, nasiona trawy na dosiewkę, podłoże do iglaków Podlewanie "mięskiem" w sobotę
AsiaK_Z 22:57, 19 maj 2016

MirellaB napisał(a)
Nazwa "pierdolnik" bardzo mi się podoba hi hi hi

Prawda? Wpada w ucho
Alisonek 23:29, 19 maj 2016

też bym przesadzała jeśli trzeba, duży dołek, dobra kwasna ziemia i dużo wody i musssi się przyjąć w nowym miejscu.
AsiaK_Z 23:38, 19 maj 2016

Alisonek napisał(a)
też bym przesadzała jeśli trzeba, duży dołek, dobra kwasna ziemia i dużo wody i musssi się przyjąć w nowym miejscu.

Musi pójść na nowe miejsce, bo teraz jest w pełnym słońcu no i tuż przy gustownym parawanie sąsiadów w sobotę przesadzę w to miejsce obie pęcherznice
BasiaLT 07:44, 20 maj 2016

AsiaK_Z napisał(a)

Musi pójść na nowe miejsce, bo teraz jest w pełnym słońcu no i tuż przy gustownym parawanie sąsiadów w sobotę przesadzę w to miejsce obie pęcherznice

Bardzo dobre miejsce na pęcherznicę. Ona szybko rośnie i zasłoni tych plastikowych kretynów.