Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

AsiaK_Z 07:55, 17 cze 2016

gierczusia napisał(a)
Etykiety ogrodowe super sprawa a jak tam przebiega szukanie chętnego na sobotnie wyjscie do pracy ??? udało się znaleźç podmiankę czy nie ??

No właśnie słabo idzie Na tę chwilę szanse są bardzo małe
Dominika11 08:22, 17 cze 2016

etykiety dobra sprawa, choc sama sie ich jeszcze nie dorobiłam, no może w końcu mi się uda
AsiaK_Z 08:39, 17 cze 2016

No póki co nie pamiętam nazwy wszystkiego co "odziedziczyłam". Ale jak tu wszystko zapamiętać jak co chwilę coś wyłaziło
MirellaB 16:22, 17 cze 2016

Ja zapisuję nazwy, odmiany w zeszycie, wklejam naklejki z doniczek, zostawiam etykiety. Jakoś te kartki na roślinach by mnie denerwowały

AsiaK_Z 17:01, 17 cze 2016

Nie mam ani naklejek ani etykiet roślin, które u mnie rosną. Nie mam co wklejać. Z resztą nie lubię biegać z zeszytami. Za dużo ich mam na co dzień
Warmia 19:36, 17 cze 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Nie mam ani naklejek ani etykiet roślin, które u mnie rosną. Nie mam co wklejać. Z resztą nie lubię biegać z zeszytami. Za dużo ich mam na co dzień

Asik, te etykietki to świetny pomysł. Muszę też coś wykombinować, bo co gdzie posadzone to wiem, ale gorzej jest z zapamiętaniem konkretnych odmian danej roślinki.

Mam nadzieję, że Twój ogród lepiej zniósł od mojego,tę nawałnicę.
AsiaK_Z 19:45, 17 cze 2016

Pewno ostróżki mi się położyły, jabłka spadły (tu akurat dobrze). Ewentualnie od sąsiadów mogło coś przywędrować jakieś meble czy coś innego
Nie miałam żadnego telefonu z info że coś nie gra na RODosie
Warmia 19:50, 17 cze 2016

AsiaK_Z napisał(a)

Pewno ostróżki mi się położyły, jabłka spadły (tu akurat dobrze). Ewentualnie od sąsiadów mogło coś przywędrować jakieś meble czy coś innego
Nie miałam żadnego telefonu z info że coś nie gra na RODosie

A może zerwało to cud plastikowe ogrodzenie? Byle nie wylądowało u Ciebie
AsiaK_Z 19:56, 17 cze 2016

W sumie wiało od południa... to zwiałoby na ich działkę. O jaaaa, ale by było ha, tylko ciekawe jaka by była kolejna instalacja w ich wykonaniu
Ja nie pisałam, ale przy tym plastiku pojawił się daszek z plexi i osłonka - niebieska przeciwsłoneczna dziki szał
Warmia 20:03, 17 cze 2016

AsiaK_Z napisał(a)
W sumie wiało od południa... to zwiałoby na ich działkę. O jaaaa, ale by było ha, tylko ciekawe jaka by była kolejna instalacja w ich wykonaniu
Ja nie pisałam, ale przy tym plastiku pojawił się daszek z plexi i osłonka - niebieska przeciwsłoneczna dziki szał

To oni są bardzo twórczy