Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

elka_ 23:48, 28 cze 2016

AsiaK_Z napisał(a)

No jak będzie niegrzeczny, to pójdzie do szopki na karnego jeżyka
Był kiedyś taki film dla dzieci, jak główny bohater coś przeskrobał to rodzice krzyczeli "Emil, do drewutni" tytułu nie pamiętam...

Edit: "Emil z Lönnebergii" hicior mojej młodości

Hi hi hi
kamila66 08:36, 29 cze 2016

AsiaK_Z napisał(a)

Powiem szczerze, że ja osobiście nie planuję żadnej szopki. Ale eMuś coś by pewnie chciał

Tak i jak ją zbuduje powie, że może by tam wstawić kanapę hehe Mężczyźni lubią takie składziki ciekawe czy daje im to poczucie bezpieczeństwa jak nam torebka
AsiaK_Z 08:57, 29 cze 2016

hahahahahaaaaa Kamila, no nie wiem, ale możnaby to zbadać. Mam już nawet pomysł na tytuł badania: Co kryją szopki, garaże, składziki i jakie znaczenie mają dla dorosłego mężczyzny? hahahhahaaaa
elka_ 10:20, 29 cze 2016

Pamiętam składzik mojego taty i wszystkie "przydasie" Kiedy robiliśmy porządki wywieźliśmy tego dwie przyczepy
AsiaK_Z 17:54, 29 cze 2016

Przydasie to jest jakaś masakra. To zostawię bo się przyda... a jak potrzebna śrubka czy podkładka to trza kupić. I tyle jest z przydasi
Sylvana 15:14, 30 cze 2016

To ja mam chyba coś z faceta...bo mój składzik jest mój...mam tam posegregowane wszystko łącznie ze śrubkami (nic nie muszę kupować, bo wszystko się znajdzie)...jak eM tam zagląda i z czegoś korzysta, to zawsze burdelik zostawi i się wkurzam.
W moim wypadku "przydasie" się sprawdzają, bo mają swoje miejsce i wiadomo czego i gdzie szukać
15:57, 30 cze 2016
Sylvana napisał(a)
To ja mam chyba coś z faceta...bo mój składzik jest mój...mam tam posegregowane wszystko łącznie ze śrubkami (nic nie muszę kupować, bo wszystko się znajdzie)...jak eM tam zagląda i z czegoś korzysta, to zawsze burdelik zostawi i się wkurzam.
W moim wypadku "przydasie" się sprawdzają, bo mają swoje miejsce i wiadomo czego i gdzie szukać

czytam ze twoja szkoła nie wchodzi eMom w krew a szokoda ...jeszcze nadtym popracuj i mojego na szkolenie wyslę
AsiaK_Z 16:25, 30 cze 2016

Sylvana napisał(a)

Bo my, kobitki, jesteśmy po prostu ułożone. Też się wkurzam jak coś odkładam na swoje miejsce, ktoś sobie pożyczy i nie odłoży z powrotem. Najgorzej że winnych później nie ma
AsiaK_Z 16:26, 30 cze 2016

eee_taam napisał(a)

czytam ze twoja szkoła nie wchodzi eMom w krew a szokoda ...jeszcze nadtym popracuj i mojego na szkolenie wyslę

Hahahaaa, już widzę ich, eMusiów, minę na tym szkoleniu
olga80 20:34, 30 cze 2016

AsiaK_Z napisał(a)

No jak będzie niegrzeczny, to pójdzie do szopki na karnego jeżyka
Był kiedyś taki film dla dzieci, jak główny bohater coś przeskrobał to rodzice krzyczeli "Emil, do drewutni" tytułu nie pamiętam...

Edit: "Emil z Lönnebergii" hicior mojej młodości

też pamiętam można takiej drewutni-szopki używać do przyjemniejszych rzeczy