Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

AsiaK_Z 08:29, 01 lip 2016

Zana napisał(a)

Dooobreee.
Ubawiłam się dyskusją

W sumie, samo życie
Milka 14:21, 01 lip 2016

Asiu macham, zmiany dalej lecą u ciebie
AsiaK_Z 15:06, 01 lip 2016

Milka napisał(a)
Asiu macham, zmiany dalej lecą u ciebie

Jaka miła niespodzianka Irenko
Ano powolutku lecą. Chciałoby się ciut szybciej realizowac plany, no ale... ech życie
gierczusia 16:32, 01 lip 2016

O przydasiach i drewutniach i ich znaczeniu dla dorosłego mężczyzny poczytałam prawie że leżę i kwiczę..przeca to jak nic temat na doktorat
Dołaczam do klubu fanów Emila ..nooo...może nie jest to bajka z czasów mojej młoodości , ale i tak ja uwielbiam
Monka 16:44, 01 lip 2016

pawel_snopek napisał(a)

Jak będzie na patelni to trzeba jej dać sporo wilgoci w podłożu oraz jedzonka

Ja powiem tak, ogrodem zaczęłam się interesować od pół roku, przez ok 5 lat leżał odłogiem a w nim moje katalpy (że tak się drzewa nazywają dowiedziałam się 10 dni temu na forum) a co za tym idzie w życiu ich nie podlewałam i nie dokarmiałam - są na patelni , ba jedną nawet oberwałam tzn chyba główny pień a cholera się nie dała i rośnie , wiec dla mnie laika jak na razie to drzewa bezobsługowe, no przepraszam jednej obcięłam niedawno gałązkę, bo tak poradzono mi na forum , więc jestem na za katalpami i to by było na tyle Asia decyzja należy do Ciebie
AsiaK_Z 19:57, 01 lip 2016

gierczusia napisał(a)
O przydasiach i drewutniach i ich znaczeniu dla dorosłego mężczyzny poczytałam prawie że leżę i kwiczę..przeca to jak nic temat na doktorat
Dołaczam do klubu fanów Emila ..nooo...może nie jest to bajka z czasów mojej młoodości , ale i tak ja uwielbiam

Ten kwik to nawet wef Poznaniu słychać było, a ja siem zastanawiałam kto to wydaje takie ćfięki a to nasza Elizabetka. Te męskie pomieszczenia to prawie jak ich świątynie.... dumania
AsiaK_Z 19:59, 01 lip 2016

Monka napisał(a)

Ja powiem tak, ogrodem zaczęłam się interesować od pół roku, przez ok 5 lat leżał odłogiem a w nim moje katalpy (że tak się drzewa nazywają dowiedziałam się 10 dni temu na forum) a co za tym idzie w życiu ich nie podlewałam i nie dokarmiałam - są na patelni , ba jedną nawet oberwałam tzn chyba główny pień a cholera się nie dała i rośnie , wiec dla mnie laika jak na razie to drzewa bezobsługowe, no przepraszam jednej obcięłam niedawno gałązkę, bo tak poradzono mi na forum , więc jestem na za katalpami i to by było na tyle Asia decyzja należy do Ciebie

Podobają mi się i chyba wejdę w ten temat
wiunia 13:18, 02 lip 2016

Asiu ja nan katalpę taką co kwitnie. Mam ją trzeci sezon, a w zeszłym roku już miała storczyki rośnie na totalnej patelni i jeszcze pies ją "podlewa", mrówki obłażą,wiarty smagają ale jest dzielna nie wiem czy w tym roku zakwitnie, bo formujac koronę obcięłam gałąź, która kwitła w zeszłym roku ale mam nadzieję...! To będzie duże drzewo, a ja mam mały ogród ale będę ciąć ostro to może będzie ok rośnie niedaleko tarasu,żeby dać cień na huśtawkę
AsiaK_Z 14:10, 02 lip 2016

O bardzo dziękuję za informację
Te szczepione też duże rosną? Chciałabym z korony uformować kulkę
JulkAd 11:13, 03 lip 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Przydasie to jest jakaś masakra. To zostawię bo się przyda... a jak potrzebna śrubka czy podkładka to trza kupić. I tyle jest z przydasi

Ty wiesz, że masz rację?, Mój M zawsze kupuje więcej niż potrzeba, a później i tak brakuje, bo tamto dziwnym trafem gdzieś się zapodziało