Fajna metoda. Wszystko co się nie podoba, idzie dalej. Ja za to mam taki jakiś nawyk, że jak dostanę roślinę albo kupię nieprzemyślenie, to pod płotem sadze tak zachowawczo i potem dalej nie wiem, co zrobić. Kilka roślin tak czeka zadołowane
Też jestem przed nadawaniem kształtu przyszłych rabat. Trawę zasiałam nie mając wyznaczonych linii i powinnam teraz wziąć sznurek, patyki i zabrać się za kształtowanie, ale chyba już tego lata mi się nie chce. Wiosna będę miała więcej powera no i może jakieś przemyślenia inne po zimie, więc się wstrzymuję. Ale nie ma to jak ładnie wyregulowana rabatka i kancik.
Dziękuję za rewizytę u mnie.
Pozdrawiam.
U mnie czeka ciemiernik. Nie wiem gdzie go posadzić
Na kancikowanie chyba lepsza wiosna, bo chłodniej jest. A jak wiecej darni trzeba ściągnąć to tym bardziej.
Lubię linie proste, bo lepiej się kosi i nie trzeba kombinować z kosiarką. Czyli można podsumować, że leniwa jestem i idę na łatwiznę
Macham
Masz papierówkę? Wklejałaś już kiedyś jej fotki? Jestem ciekawa bo padła ostatnio propozycja u nas że wywalimy tą jabłonkę co mamy a wsadzimy papierówkę.